Visiace konáre

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Eva 13. júna 2016

Chcem sa opýtať, kedy sa budú strihať /skracovať/ konáre visiace nad chodníkmi, ktoré zavadzajú. Človek má problém bezproblémovo prejsť po chodníkoch, ktoré sú miestami v hroznom stave a ešte si musí dávať pozor a na konáre, ktoré miestami siahajú až po chodník... týka sa to takmer všetkých ulíc v meste Levice...

13. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, bol odoslaný odd. životného prostredia MsÚ na vybavenie

MsÚ
20. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ošetrovanie drevín na podchodnú, podjazdnú výšku mesto zabezpečuje priebežne počas celého roka. Ďakujeme za podnet, firma ošetrí dreviny aj na Okružnej ulici.



Ing.arch. Eva Ürgeová, vedúca odd. ŽP a komunálnych vecí MsÚ
26. jún 2016

Bagara

To si nikto nevšimol (ani pani Ürgeová) že táto fotografia nie je z Okružnej v Leviciach??? :-(
27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Bagara, to že priložená fotografia nie je práve z miesta podnetu sa stáva častejšie. Táto fotka nie je pravdepodobne ani z Levíc, nakoľko podľa nej sme nevedeli identifikovať miesto, ale ako podklad berieme lokalizáciu podnetu na mape. Pri pridávaní podnetov by sme uvítali presnú identifikáciu miesta, čím sa uľahčí pracovníkom jeho riešenie.
Ďakujeme

za MsÚ Adriana Macáková, útvar primátora
27. jún 2016

Bagara

Pekný zvyšok dňa pani Macáková_veď práve ja som upozornil že tá fotka je z cestná a zavádzajúca - preto by ste mali Vašu predošlú správu adresovať autorke podnetu - pani Evke a NIE MNE! Ja som to nefotil a nedával čudnopodesný podnet v zmysle fotografie! :-)
27. jún 2016

Eva

Fotka je ilustračná, nakoľko sa nejedná len o ulicu Okružná, ale celé mesto, hlavne sídliská... Máte riešiť podnet a nie fotku...
27. jún 2016

Bagara

... pani Evka bez urážky ale kosci majú svoj harmonogram a nemôžu byť všade, ale ked sa sťažujete na konkrétne lokality skúste napísať do Vialle nech Vám dajú plán kosby na konkrétne ulice! A keď použijem tzv. "ilustračnú fotku" tak to uvediem aj do textu aby bolo jasné úplne všetkým že koľká bije! :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania