Vrak

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Eva 13. júna 2016

Tento vrak, ktorý je už aj ŠPZ zaberá miesto, ktorých je na sídliskách aj tak málo dosť dlho...

13. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaný na mestskú políciu na preverenie.

MsÚ
27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia vykonala šetrenie vo veci státia motorového vozidla Zn. FIAT Ulysse tmavo zelenej farby, bez EČV, na Ul. P. Jilemnického v Leviciach. Vozidlo je zapísané v evidencii motorových vozidiel na fyzickú osobu, ktorá požiadala o dočasné vyradenie vozidla z evidencie motorových vozidiel a odovzdala osvedčenie o evidencii a tabuľky s evidenčným číslom vozidla orgánu Policajného zboru, ktorý vozidlo eviduje.
Vlastník vozidla si nesplnil povinnosť vyplývajúcu zo Zákona o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov, tým, že počas celej doby dočasného vyradenia vozidla z evidencie vozidiel vozidlo nesmie byť prevádzkované v cestnej premávke, pričom cestnou premávkou na účely tohto zákona sa rozumie užívanie diaľnic, ciest, miestnych komunikácií a účelových komunikácií vodičmi vozidiel a to aj státím vozidla.
Mestská polícia Levice uvedenú vec kvalifikovala ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a odovzdala vec orgánu Policajného zboru ako vecne a miestne príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu.


Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania