Dopravná situácia na Nábrežnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Laco 12. júla 2016

Pán primátor, premávka po Nábrežnej ulici je už neúnosná! Okrem toho, že je cesta využívaná vodičmi na skrátenie si cesty z R V, R III a PP do centra ste teraz ešte povolili aj stavebnú obchádzku, nehovoriac o tom, čo tu denne spôsobujú návštevníci Sanatu. Autá parkujú na ceste, čo značne znižuje jej šírku, kade-tade parkujúce taxíky a chodci bez vyznačeného prechodu spôsobujú nebezpečné dopravné situácie. A to nehovorím o ešte o katastrofálnom stave cesty. Výsledkom je výrazne zvýšená premávka, zvýšená prašnosť a enormný hluk a takisto ohrozenie chodcov a hrajúcich sa deti. Teraz v lete sa pri otvorenom okne nedá spať a deti nemôžte pustit ani na krok kvôli rýchlemu prejazdu áut! Na celej ceste nie je prechod (!!!) a určite by sa tu zišla obmedzená rýchlosť alebo spomaľovač.

12. júl 2016

Bagara

Súhlasím! Retardér (kamenný či železný_oceľový spomaľovač) by sa zišiel na oboch koncoch ulice - aj pri krčme "Ponorka" (v podstate pri začiatku budovy OD „PEREC“) aj pri prvej budove Sanatu (prvá budova od mesta_od severozápadu). A čo tak spraviť tam iba jednosmerku???
13. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedený podnet bol odoslaný na dopravný inšpektorát OR PZ Levice a na referát dopravy MsÚ na vyjadrenie .

MsÚ
03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, z dôvodu zaistenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a zvýšenia bezpečnosti chodcov na miestnej komunikácii Nábrežná ul. v meste Levice pri poliklinike SANAT pristúpilo mesto Levice na základe súhlasu Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ Levice k zmene dopravného značenia nasledovne:
• v smere od Ul. ku Bratke za križovatkou a vjazdom na parkovisko pri OD Perec budú osadené dopravné značky B31a Najvyššia dovolená rýchlosť jazdy 30 km/h a A14 Chodci,
• v tom istom smere za križovatkou s Kyjevskou ul. bude osadená dopravná značka B31a Najvyššia dovolená rýchlosť jazdy 30 km/h,
• v smere od Ul. kpt. Nálepku budú za križovatkou s Kyjevskou ul. osadené dopravné značky B31a Najvyššia dovolená rýchlosť jazdy 30 km/h a A14 Chodci.
Dopravné značenie bolo osadené v priebehu septembra 2017.
Uvedené opatrenia je potrebné prijať do doby zrealizovania bezpečného priechodu pre chodcov na Nábrežnej ul. v meste Levice z dôvodu zvýšenia bezpečnosti chodcov pohybujúcich sa v blízkosti polikliniky SANAT.


MsÚ Levice


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.