Neosvetlený prechod pre chodcov - Kpt.Nálepku/Sládkoviča

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Miloš 16. marca 2017

Prechod pre chodcov na križovatke ulíc Sládkovičova/kpt.Nálepku je po zotmení v úplnej tme. Tento prechod je silnom kontraste s inými prechodmi na ulici kpt.Nálepku (priložené fotografie), ako sú na križovatkách s Z.Nejedlého (osvetlenie pouličnými lampami) a na križovatke s Poľnou (kde je prechod osvetlený tak ako sa na 21.storočie v Európe patrí). Na križovatke ulíc Sládkovičova/kpt.Nálepku je totálna tma. Na stĺpe č.1260 je pozostatok nejakej starej lampy, ale tá je nefunkčná možno aj 20 rokov. Prechod je potrebné osvetliť skôr ako tam nejaký vodič v tme prehliadne chodca napr. v tmavom oblečení.

21. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
04. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, osadenie svietidla nad prechodom zabezpečíme v 14.týždni 2017. Na vybudovanie nového osvetlenia prechodu boli navrhnuté finančné prostriedky do zmeny rozpočtu, ktorá bude schvaľovaná na aprílovom zasadnutí mestského zastupiteľstva. Po schválení bude možné vybudovať nové osvetlenie prechodu.

MsÚ Levice
25. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, svietidlo nad priechodom pre chodcov na križovatke Kpt.Nálepku - Sládkoviča bolo osadené dňa 21.4.2017.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
20. máj 2017

Miloš

Dobrý deň,
dnes som išiel vo večerných hodinách po ul.kpt.Nálepku. Prechod je osvetlený. Ďakujem za vodičov a hlavne za chodcov, ktorí ho budú používať. Teraz sa môžeme my, naši blízki aj ostatní levičania bezpečnejšie pohybovať cez tento priechod. Ak sa týmto predišlo zraneniu len jedného z nás, tak to stálo za to. MsÚ zareagoval tak ako sa v Európe očakáva - vecne a rýchlo. Dobrá práca!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania