Zastávka MHD - sprejeri

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Neriešený
meno
Viera 16. apríla 2017

Nová zastávka MHD je posprejovaná. V blízkosti nášho bytového domu sú tri podniky, v ktorom sa zdržiava najmä mládež do neskorých nočných hodín. Pravdepodobne po záverečnej, keď idú domov a v stave opilosti znehodnocujú okolie. Pred pár dňami posprejovali novú zastávku MHD. Nakoľko máme novú fasádu, zateplené činžiaky, bojíme sa, že nám ich postriekajú. Bolo by vhodné nainštalovať fotopascu a zvýšiť hliadky mestskej polície. Ďakujem za pochopenie.

21. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na mestskú políciu a mestský úrad Levice.

MsÚ Levice
19. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice ako poriadkový útvar pôsobiaci pri zabezpečovaní obecných vecí verejného poriadku vykonáva dohľad nad zabezpečovaním verejného poriadku na území celého mesta vrátane mestských častí. Svojou kontrolnou hliadkovou činnosťou sa snaží zisťovať aj také druhy priestupkov, kde vzniká škoda na majetku mesta poškodením alebo zničením veci. Snahou mestskej polície je aj naďalej, čo v najväčšej miere eliminovať takúto protispoločenskú činnosť, ktorá nám úmyselne poškodzuje a znečisťuje naše prostredie v ktorom žijeme.

Mestská polícia Levice
26. máj 2017

Viera

Dobrý deň, vieme že odhaliť vandalizmus je veľmi ťažké, ale podľa nás je jednoduchšie kúpiť prostriedok na odstraňovanie sprejov. Nakoľko je to na autobusovej zastávke, ktorá je z polykarbonátu, určite by sa to dalo odstrániť nejakým prostriedkom (riedidlom,...), možno aj v rámci verejnoprospešných prác. Ďakujem za pochopenie.
26. júl 2017

Viera

Sprejeri opäť vyčínali

Nová zastávka MHD je opäť posprejovaná - celá. V mojom nedávnom podnete som tiež pripomienkovala tento istý problém. Z Vašej strany nedošlo k náprave, nekonali ste v prospech občanov mesta, nevyčistili ste to. Sprejeri si to užívajú na plnej čiare. Nakoľko sú prázdniny, deti a hlavne tínedžeri majú viac voľného času, ktorý trávia práve takýmto spôsobom. Žiadam Vás, aby ste to riešili, či už nainštalovanou kamerou, alebo osvetou cez levickú televíziu. Boli by sme radi, keby ste sa porozprávali aj s personálom podniku Corgoň, či si tam nevšimli podozrivých klientov. Možno by to pomohlo k tejto veci. Obávame sa, že v najbližšej dobe nám určite posprejujú novú fasádu zatepleného činžiaku. Ďakujem za pochopenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania