Zanedbaná plocha bývalej autob. zastávky pi Levitexe

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
František 30. augusta 2017

Neporiadok na odstavnej ploche grafity

31. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice


31. august 2017

Martin

Hlavne, že toto miesto len nedávno obuli do nového "asfaltu" a arogantný Juhár sa bil do pŕs, čo on dokázal...
07. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, aj napriek tomu, že uvedený priestor nie je v majetku mesta, boli divoké skládky prostredníctvom aktivačných pracovníkov odstránené a burina pokosená.

MsÚ Levice

08. september 2017

Martin

Zase sme lem zneužili najlacnejšiu pracovnú silu (vďaka prasaťu Richterovi) na to, čo sa malo spraviť pri rekonštrukcii cesty alebo pomocou pracovníkov cestárov...No pekne!
17. september 2017

Bagara

Úplný súhlas! A keď aj nie zamestnanci Slovenskej správy ciest (neviem či táto organizácia je zodpovedná za odpad pri cestách a chodníkoch v meste), ale rozhodne protežovaná spol. VIALLE, ktorá je s MsÚ – s vrcholnými predstaviteľmi poprepletaná ako mafia (žiadne objektívne, transparentné verejné obstarávania a multikonkurenčné podnikateľské súťaže + určite nie pre Mesto najvýhodnejšie zmluvy). Keď už úbohí socialkári to aj pozbierajú (čierne skládky likvidujú iba títo ľudia v celom meste, aj v prímestských častiach) v podstate zadara, aj tak to musí odviezť spol. VIALLE. Prečo nezadať túto prácu aj so zberom priamo pre pracovníkov spomínanej spoločnosti, ktorí berú plat, sú lepšie zaškolení k rizikám úrazu, infekcie + majú i ochranné, či materiálno – technické vybavenie na vyššej úrovni? Burinu určite nie ručne trhať po kolenačky (neverím, že z pár mm škár to ide motykov a ešte sa väčšmi ničí asfalt, či dlažba), ale postriekať účinným herbicídom a pokoj na celé vegetačné obdobie (opäť spol. VIALLE).
18. september 2017

Jaroslav

Koniec-koncov ide tu o potrebu starať sa pravidelne. Dobré sú na to nepopulárne excelovské tabuľky, urobiť štruktúrovaný plán - kedy, kde, čo, kto, ako má upraviť, opraviť, odstrániť obmeniť a potom aj zodpovedať. A ten plán jednoducho sledovať, prikazovať, hodnotiť, odmeniť, zaplatiť, vystríhať, penalizovať. A hlavne sprostej tabuľke rozumieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania