Neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Jana 13. marca 2018

Podnetom k napísaniu tohto návrhu bol môj zhnusený pocit, ktorý som zažila cestou zo Šafárikovej ulice na železničnú stanicu. Trávniky a oblasti mimo chodníkov sú plné odpadkov a špiny. Mala som chuť sa okamžite odsťahovať z Levíc. Z dôvodu zabezpečenia normálneho životného pocitu pre obyvateľov a tak isto z dôvodu zabrániť šíreniu chorôb zo špiny ako napr. svrabu, vás žiadam ako zodpovedných za mesto o pravidelné zabezpečovanie a kontrolu čistoty mesta aj v oblastiach pod NADJAZDOM, okolo Billy pri žel. stanici, pri Adate, pri plavárni, pod hradom oproti Tescu...
V prípade ak nenastane zmena budeme hľadať pomoc inde.

13. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, rozfúkané smeti v lokalite okolo nadjazdu a pri plavárni boli vyzbierané 15.3.2018. V uvedených lokalitách mesto niekoľkokrát ročne odstraňuje nelegálne skládky, ktoré tu vytvárajú nezodpovední občania. Verejné priestranstvá sa pravidelne čistia prostredníctvom aktivačných pracovníkov, nemôžu byť však naraz všade a po vyčistení sú smeti na trávnikoch, chodníkoch o pár dní späť.

MsÚ Levice
17. marec 2018

Jana

Ďakujem.
Prosím vás o udržiavanie takejto čistoty.
21. marec 2018

Martin

Prečo tam mesto nedá fotopasce a vinníkov nepokutuje?? Za čiernu skládku je po novom sekera 1500 e. Lenže to by si kompetentný úradníček na MsÚ musel plniť svoje povinnosti, za ktoré ho ale pekne platíme, že?!?
21. marec 2018

Martin

Prečo tam mesto nedá fotopasce a vinníkov nepokutuje?? Za čiernu skládku je po novom pokuta 1500 e. Lenže to by si kompetentný úradníček na MsÚ musel plniť svoje povinnosti, za ktoré ho ale pekne platíme, že?!?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania