Turecký rad-lavička-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
J. R. Oppenheimer 16. apríla 2019

Revitalizovať starobylí Hradný park sa mesto chystá už dlhé roky. Veľké plány a sľuby a zakaždým „skutek utek“. Tento tzv. Dobóovský park asi z 15./16. storočia by mal historicky a majestátne reprezentovať mesto Levice. Dosádzať unikátne druhy drevín (nie iba Tuje a pod.), udržiavať aspoň smetné koše z funkčného hľadiska (bolo by fajn kúpiť a osadiť krajšie historicky „znejúce“ lavičky). Veľmi smutné fotky! Prosím o nápravu funkčnosti lavičiek.

17. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
29. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opravu lavičiek zaradíme do harmonogramu opráv lavičiek v meste v roku 2019.


odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
10. máj 2019

J. R. Oppenheimer

To snáď asi len srandujete, že????? Ak to správne chápem, tak náprava môže prísť aj v decembri! Žiadam o nápravu v súčasnej sezónnej dobe kým ľudia môžu pohodlne (teplota ovzdušia) sedieť v parkoch, tzn. že presne teraz od mája asi až do októbra.
23. február 2020

Levice

Lavicky nie su stale hotove.
04. apríl 2020

J. R. Oppenheimer

Neviem či sa mám smiať alebo plakať keď Vám 29. apríla 2019 prisľúbi MsÚ Oddelenie životného prostredia a komunálnych vecí, že lavičky budú obnovené - opravené do konca roka 2019 a v apríli 2020 stále nič!?!? Podnet bude mať o chvíľku výročie! Čakal by som aspoň od zamestnankýň tohoto oddelenia ospravedlnenie a vysvetlenie čo sa stalo, deje a kedy to bude spravené (netvrdím že NEnáprava je výlučne ich chyba). Amaterizmus, ignorancia a povýšenectvo v komunikácii s bežným občanom je však nespochybniteľné. Asi by som mal pripojiť sem fotky a mená zodpovedných pracovníčok tohoto oddelenia.
15. apríl 2020

J. R. Oppenheimer

... no nič, onedlho sem pripojím mená a priezviská, fotky a adresy (mail, telefón) zamestnancov tzv. "SĽUBOTECHNY" z odd. Životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To bude sranda! :-) Nech každý obyvateľ mesta presne vie, kto sľubuje a nič nerobí - ešte horšie že nevysvetľuje a nekomunikuje o danej veci s autorom podnetu – a teda aj so všetkými platcami mestských daní!!!!
29. máj 2020

Levice

Stale sa tam nic nerobi !!!!
30. máj 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto Levice si je vedomé danej situácie. Lavičky neboli v roku 2019 opravené z dôvodu problémov s dodávateľom  služby. V roku 2020 mesto zabezpečilo nového dodávateľa, ktorý prisľúbil predmetné lavičky opraviť do konca mesiaca jún. 

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
06. august 2020

J. R. Oppenheimer

... a teda už je August, sú lavičky opravené????????
08. august 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve so žiadosťou o reakciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. august 2020

J. R. Oppenheimer

... doslova prosím Odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice, aby jasne vysvetlilo prečo to nie je možné opraviť za 16. mesiacov a kedy to bude opravené - ALE NIE neprosím o dodatočné plané a hluchoslepé sľuby ako v minulosti!!!!!!!!! :-(
22. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, lavičky v hradnom parku boli opravené.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
02. október 2020

J. R. Oppenheimer

... jééééééééééééj sú veľmi pekné - ďakujééééééééééééém :-)
02. október 2020

J. R. Oppenheimer

... šibká Ti Michal? ... prečo si mi dal mínusko? :-(
15. október 2020

J. R. Oppenheimer

Možno ľudia ako p. Michal by si v historickom parku zo 16.storočia miesto tuctovo vyzerajúcich betónovo drevených lavičiek vedeli radšej predstaviť niečo korešpondujúce s dobou vzniku parku - historicko technicky krajšie! ÁNO, aj Ja! Lenže keď to porovnám s tým čo tam bolo pred tým, tzn. pred mojim podnetom – rozbité a nefunkčné lavičky už asi 3. roky. Potom si vravím že WAU, krása a radšej anorektik "ugly" vrabec v hrsti ako tučný krásny holub na streche!!!!! hihihi :-D (ide najmä o funkčnosť, podľa mňa)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania