Poľná-Verejný poriadok-problematická zberná nádoba

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený

zberná nádoba pre oblečenie
Pravidelne vyhádzané!

06. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
17. november 2019

Iveta

Prehľad opakovaných podnetov Odkaz pre starostu ohľadom búd Ekocharity za rok 2019, v ktorých občania Levíc žiadajú o ich odstránenie nakoľko je z nich každodenne vyhádzaný obsah a neporiadok po celom meste. Nikto sa o ne nestará. Podľa informácií prevádzkovateľ zanikol. Podnety sú všetky v stave "V riešení". DOKEDY ?
20.3.2019 Lukáč Pastier. Ulica Saratovská.
1.7.2019 Barbora Letková. Ulica Dopravná.
2.9.2019 Iveta. Ulica M.R.Štefánika 15,17,19.
29.10.2019 Braňo. Ulica Poľná.
18. november 2019

Braňo

Zrušiť alebo presunúť na jedno centralizované miesto kde bude "charita" pokračovať.
-Má takýto kontajner zmysel?
Myslím si , že občania sú radi ak ich staré,obnosené ale zároveň slušné veci niekomu podarujú ALE takýmto spôsobom , nemám chuť darovať už nič.
Nádoba vyhádzaná , okolo smetných kontajnerov bordel , katastrofa! tu máme bývať?
23. december 2019

Braňo

Dokedy?? Opakovane to je vyhadzané ! Bude sa štýlmi zverenými nádobami akože na charitu niečo robiť?
23. december 2019

Iveta

Dobrý deň pán Braňo.
Pozrite si prosím môj Odkaz pre starostu z augusta 2019 - zverejnený 2.9.2019. M.R.Štefánika- neporiadok a odpadky... Iveta. Pridala som tam už takmer STO ! komentárov aj s fotkami ohľadom pravidelného každodenného vykrádania búdy Ekocharity. Dokonca ju už aj vypáčili. Stačili by snáď aj dva komentáre. Však sa ozývame z viacerých ulíc. A mesto nič. Ani len odpoveď. Ticho. Nič nevidím, nič nepočujem, neviem čítať, písať, mailovať. Skutok sa nestal. A preukázateľne je to viacročný problém celého mesta.
Takže asi si pomôžeme naozaj iba tak, že oslovíme médiá. Možno sa toho nejaký novinár chytí. Alebo napíšeme na " vyššie" miesta. Alebo si objednáme nákladné auto a dáme tieto búdy odviezť na zberný dvor, do šrotu. Alebo príde k škaredému úrazu a potom sa to spropaguje samo. Lezú tam aj deti.
Toto s charitou nemá vôbec nič spoločné. Iba zneužívanie, obťažovanie ľudí ktorým tieto búdy pristavili ku kontajnerom pod oknami, kde sa na toto musia pozerať a neporiadok po celom meste.
30. december 2019

Braňo

Zdravím pani Iveta, posunul som Vaše podnety resp príspevky na jednu poslankyňu . tak uvidíme či sa jej niečo podarí pozisťovať ohľadom zberných nádob.
vieme sa niekde aj inde kontaktovať. mail , fb alebo ?
s pozdravom.
30. december 2019

Iveta

Dobrý deň pán Braňo.
Teším sa že aj Vy sa snažíte vyriešiť problém s búdami Ekocharity. Môžeme sa nejako skontaktovať, len neviem ako. Na fb nechodím a mail, alebo mobil tu nie je vhodné zverejňovať. Máte nápad ?
Dnes som v rozhlase počula, že v Leviciach môžeme v bývalom Dome služieb odovzdať, priniesť nepotrebné, prebytočné veci - šatstvo, obuv, deky ... až do marca. Takže búdy Ekocharity a hlavne neporiadok z nich po celom meste už naozaj nemajú zmysel. Treba ich len odstrániť.
Možno pani poslankyňa niečo porieši. Uvidíme. Zatiaľ dovi.
07. marec 2020

Iveta

Dobrý deň pán Braňo.
Vo štvrtok 5.3.2020 ráno nejaký pán vyprázdnil búdu Ekocharity. V piatok poobede ju odviezli. Neviem kto, nevidela som to. Hlavne, že je konečne preč. Prvý podnet ohľadom búdy Ekocharity som podala 29.8.2019 a následne asi 150 komentárov a množstvo fotiek. Teraz, takmer po siedmich mesiacoch tú búdu odviezli. Ak je to aj kvôli Vašej pomoci, tak obrovská VĎAKA. Žiaľ, drancovanie našich kontajnerov naďalej pokračuje. Rôzne skupiny ich vyhrabávaju a ich obsah vyhadzujú na zem. Vietor to roznosí po okolí - fotky zo soboty. Pomôže len vytvorenie oplotených, zastrešených a uzamykateľných stojísk kontajnerov.
Ďakujem veľmi pekne za Vašu pomoc. Dovidenia. Iveta
09. marec 2020

Braňo

Dobrý večer pani Iveta. Mám pocit , že to nebude mojou pomocou. Môj podnet asi ostal nevypočutý (budem sa ešte pýtať , že prečo). Každopádne na našej ulici Ekocharita je ALE prakticky je okolo nej "čiasto". Pravdepodobne je prázdna.
Možno tú vašu len preložili o kus ďalej , zatiaľ som si nevšimol úbytok ekocharít.
Pevne verím . že sa ich zbavíme resp , budú niekde pod zámkom aj s ostatnými smetiakmi.
Čo sa týka bordelu ako takého ,tak to je samozrejme otom istom mesto Levice je špinavé a asi aj naďalej ostane.
11. marec 2020

Iveta

Dobrý večer pán Braňo.
Myslela som, že pomohla Vašim sprostredkovaním tá pani poslankyňa. Ak nie, nevadí. Asi už tie moje komentáre liezli každému poriadne na nervy. Však ani mňa to už nebavilo. Hlavne, že je tá búda už spod našich okien preč.
Tu na okolí som ju chvalabohu nevidela. Ale tiež nás napadlo, že ju len premiestnili, lebo ten pán, čo ju vo štvrtok vyprázdňoval, ju ešte nejakou handrou aj poutieral. Uvidíme, z ktorej ulice prídu sťažnosti.
Teraz ešte treba oplotiť, zastrešiť a uzamknúť kontajnery a až potom by tu mohlo byť čisto. Držím nám všetkým palce.
Dovidenia
16. marec 2020

Braňo

Pekný deň p.Iveta ,len v skratke :
V sobotu som videl na Saratovskej auto a nakladala nejaké zberné nádoby Ekocharita.
Nedeľa do obeda ,moja ulica , zberná nádoba je už preč.
16. marec 2020

Iveta

Dobrý večer pán Braňo.
Výborná správa ! Teším sa. Aj z Okružnej zmizla búda Ekocharity. Keby zmizli z celého mesta, myslím, že by to veľmi pomohlo.
Vyhrabávanie kontajnerov však pokračuje. Dnes do našich liezla a hrabala sa v nich päťčlenná skupina. V tomto krízovom období koronavirusu. Jasné, že bez rúškok ..., v čase, keď je dôrazne odporúčané nevychádzať von a nekontaktovať sa. Takže si kvôli nim asi budeme držať smeti na balkónoch.
Dovidenia
01. január 2021

Braňo

Neaktuálne! Zberná nádoba už je odstránená.
01. január 2021

Iveta

Dobrý deň. Búdy Ekocharity odstránili z celého mesta. Takže všetky podnety ohľadom tejto témy sa môžu dať do stavu "Vyriešené". Bolo ich aspoň päť. Ulice som popísala v mojich komentároch - v podnete M.R.Štefánika.
01. január 2021

Iveta

Dopľňam. Podnety ohľadom búdy Ekocharity - ulice a podatelia podnetov sú popísané aj na začiatku tohto podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.