Tyršova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený

Včera t.j 18.3 v popoludňajších hodinách mladá partia popíjala na lavičkách , dnes ráno 19.3 = výsledok! Smetiak vedla a prázdny!

19. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
25. marec 2020

J. R. Oppenheimer

Prečo nikto dlhé roky nekritizuje a nerieši Mestskú políciu platenú z našich daní? Mestskí policajti sladko driemkajú pri monitoroch zachytávajúcich záznam z bezpečnostných kamier. Pochôdzkovú činnosť u nich vôbec nevidíte!!!!!!!! A ak ju vidíte, tak naozaj iba málokedy a sporadicky iba v centre mesta pri striehnutí na občanov zle/protiprávne zaparkujúcich/neplatiacich (pritom celé mesto je podľa internetovej oficiálnej stránky MsP rajonizované a dvojice mestských policajtov majú tieto časti mesta rozdelené a berú zodpovednosť za danú lokalitu). Kamera v parku GMRŠ je osadená úplne zle, asi iba preto aby chránila súkromný majetok podnikateľa z Klubu 89 (v tesnej blízkosti vchodu do baru). Táto kamera nemá šancu zachytiť kritické miesta v parku (je veľmi ďaleko) pre páchanie trestnej a priestupkovej činnosti ani v mimo vegetačnom období a tobôž nie počas vegetácie keď listnato bujnejú stromy a kríky.
25. marec 2020

J. R. Oppenheimer

... tá istá (takmer zbytočná) kamera z iného pohľadu
26. marec 2020

Braňo

smeti a bordel sa na druhý deň odpratali! Roky sa do toho parku chodí piť - teda "starého"-altánok. a hľa ako to znova vyzerá
Inak ak sa prejdete cez park - jazierko zanedbané, v strede parku od pojazdnej knižnice porozbíjané sklo, občasné smeti. (tie keď stihnem vyzbieram ) ale takto park ? výkvet mesta? veľmi zlé a fakt netuším kde je chyba.
01. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, smeti boli vyzbierané 24.3.2020.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
03. apríl 2020

J. R. Oppenheimer

Ako to Braňo, že netušíte kde je chyba? Jasne som to popísal v príspevku! Kamery v parku a pochôdzková činnosť Mestských policajtov!!!!!!!!!!! Berú slušné platy a kašľú na mnohé veci. Sú platení z našich daní a podliehajú rozpočtu Mesta Levice. Takže Primátor a poslanci by mali pritvrdiť na Mestskú políciu. Je vôbec možné aby pravidelne tínedžeri robili na Kalvárii ohnisko - táborák a chlastali alkohol, drogovali a potom rozbíjali sklenené flaše/rozhadovali odpad? (fotky – môj podnet ID 82248, 20. novembra 2019)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania