Zátarasa na Francisciho

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený
meno
Ľudmila 21. februára 2016

Ako môže mesto brániť majiteľom bytoviek sa dostať autom k svojmu vchodu, napr. na vyloženie a naloženie nákupu, je to aj bránenie zložkám SVALZ k vykonávaniu svojej práce.Potom prečo niesú také zátarasy aj na ulici V.Greschika pod bývalymi štátnymi majetkami kde sa tiež parkuje na chodniku a nikto to nerieši? Prečo nespravíte parkovacie miesta pri Texone? Síce som Levočankou len rok, ale vnímam tieto problémy s parkovaním.

10. marec 2016

Odpoveď samosprávy

„Parkovacie stĺpiky boli na ul. Francisciho osadené z dôvodu dlhodobejších podnetov obyvateľov bytových domov a to z toho dôvodu, že na uvedených chodníkoch pravidelne jazdili a parkovali motorové vozidlá, ktoré týmto jazdením po chodníkoch znečisťovali fasády novo zateplených bytoviek a zároveň ničili mestskú zeleň“. V prípade vykladania, alebo nakladania objemnejších vecí, alebo nastupovania a vystupovania telesne postihnutých imobilných občanov, je možné kľúčik od konkrétneho stĺpika zapožičať na útvare Mestskej polície v Levoči“. Po rekonštrukcii všetkých chodníkov na sídlisku Západ II., t.j. aj na ul. V.Greschika, nebude možné parkovanie motorových vozidiel.

Mgr. Ján Novák
náčelník Mestskej polície Levoča
18. marec 2016

Alena

Tak ako boli už v minulosti osadené a potom boli odstráné. Cele smiešne toto je. Rozmýšľa aj niekto? A keď auto ide po ceste tak neznečisťuje fasády novo zateplených bytoviek? Čo tie nové fasády ktoré majú pred svojimi bytovkami parkoviska? A s tým kľúčikom. Smutné riešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania