Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Neriešený
meno
nespokojný levočan 21. apríla 2016

dobrý deň
nahlasujem podnet na vytvorenie parkovacích miest k posilovni v areáli nemocnice z dôvodu že všetky autá ktoré idú do posilovne parkujú na sídlisku
ale aj v priestoroch kde by nemali stáť a v určitých hodinách je vážny problém s parkovaním. Nechápem ako mohlo mesto schváliť posilovňu bez parkovacích miest. V žiadnom prípade nemám nič proti posilovni samotnej je to super že mame kde cvičiť ale začína tu byť problém s parkovaním a bezpečnosťou keďže sa parkuje kde sa dá.

07. apríl 2019

Tomáš

Sídlisko pri prameni-parkovanie-problémové

Parkovanie na chodniku a v krizovatke pravidelne sa opakujuce. Preco sa neotvorí dolna brana Nemocnice pre fitnescentrum, aby mali kde zakaznici parkovat. Preco mestska policia v poobednomcase nedava papuce na takto zaparkovane auta. Navrhujem aj jednosmerku zdola ku krizovatke od zrkadla. Auta parkuju po oboch stranach cesty a cesta je prejazdna iba v jednom pruhu.
07. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Martin Kollárik
Odkaz pre starostu
31. január 2020

Ján

Na odbore dopravy mesta by sa mali rozhýbať a začať riešiť nedostatok parkovacích miest v okolí nemocnice. Na ceste Sídliska Pri prameni zaberajú miesta parkujúcim obyvateľom, niektorí arogantne nerešpektujú ani dopravné značky a vjazd na parkovisko pred hlavným vchodom je v takom stave, že hrozí poškodenie vozidla.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania