Námestie Majstra Pavla-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Uzavretý
meno
Tomáš 04. februára 2019

Dnes 3.2.2019 je chodník stále pod hrubou vrstvou ľadu a pritom je veľmi frekventovaný. Dobre, že zatiaľ tam nedošlo k úrazu. Chodník, ktorý bol doteraz používaný, je pre rekonštrukciu blokovaný. Aspoň z úcty k starším ľudom by mal byť tento chodník očistený a v mieste kde sa ide po tráve aspoň dočasne ste mali vysypať štrk. To nikto z metského úradu nechodí do kostola a nevie nahlásiť stav chodníka. Prečo stavebný úrad nezabezpečil náhradný chodník, keď schválil rekonštrukciu námestia a zablokoval chodník medzi fontánou a pamätníkom. Pritom rekonštrukcia stojí už druhý mesiac bez zmeny.

12. február 2019

Tomáš

Sneh sa roztopil, ale to blato.Prosim navozite aspom strk na to blato, aby sa nenosilo do kostola.
22. február 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Levoča prostredníctvom dodávateľa stavby realizuje rekonštrukciu južného vstupu do Baziliky sv. Jakuba a Prestavbu Námestia Majstra Pavla v Levoči II. etapa časť A. Vzhľadom na tieto okolnosti je potrebné využívať prístup k južnému vstupu do objektu Baziliky sv. Jakuba zo západnej strany Námestia Majstra Pavla, alebo používať severný vstup.
Používaním prechodu cez trávnatú plochu sa poškodzuje samotná zeleň, zvyšujú sa náklady na spätné úpravy. Zastávka MHD je v súčasnosti, osadená v tesnej blízkosti severného vstupu do Baziliky sv. Jakuba, aby maIi najmä starší občania zabezpečený bezproblémový prístup.


Ing. Alžbeta Pitoráková
odd. investičnej činnosti, územného plánovania a životného prostredia, stavebný úrad
22. február 2019

Tomáš

To je riesenie? Ved ten travnik uz je aj tak poskodeni tak tam dajte aspon drevene dosky ak nechcete hrabat kamienky. Mimochodom ved ten priestor po rekonstrukcii tiez bude zabetonovany a vydlazdeni. Podľa projektu bude kolo pametnika spevnená plocha a nie trávnik. Či sa niečo zmenilo?
22. február 2019

Tomáš

Kde tam bude trava?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania