Štúrova-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Veronika Jandzíková 04. decembra 2021

Dobry den, byvame na sidlisku Juh spolu s dvomi psikmi v byte. Pravidelne platime dane, ale kvoli volnemu pohybu psikov musime chodit az na Zahoracku ulicu. Velmi by nas do buducna potesilo, keby mame podobny vybeh aj v nasej blizkosti a teda nemusime chodit kazdy den 3 km na vybeh. Dakujeme

06. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. V danej lokalite sa miesto určené na voľný pohyb psov nachádza za ZŠ Štúrova. V priebehu dnešného dňa Vám môžem zhotoviť fotografie tohto miesta.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? December 2021

Matúš Gelinger
ÚVaŽP
06. december 2021

Veronika Jandzíková

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Skôr som myslela oplotený výbeh. Lebo napr. my máme plemená, ktoré nemôžme mať pustené na voľno, lebo utečú za pachmi do lesa.
06. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Rozumie Vašej potrebe, keďže máte poľovnícke plemená psov. Oplotenie predmetného výbehu sme už zvažovali, avšak nie je to možné z dôvodu blízkosti plynovodného potrubia. Taktiež nájsť vhodné miesto na vybudovanie takéhoto zariadenia, aby boli všetci občania spokojní nie je jednoduché. V zastavanom území sa hromadia sťažnosti a podnety napríklad aj na spomínaný psí výbeh na ul. Záhorácka, následkom čoho sa diskutuje o jeho premiestnení.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? December 2021

Matúš Gelinger
ÚVaŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania