Pezinská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Veronika 10. novembra 2022

Dobry den.

Chcem sa optytat na kruhovy objadz na Pezinskej + Priemyslenej ulici. Kedze je tento kruhovy objadz vstupom do mesta z dialnice, bolo by vhodne vyuzit ho a zkraslit ho. Chcem sa spytat ci sa neuvazuje o nasadeni zelene pripadne o umiestneni nejakej sochy/ napisu. Kedze sa kruhovy objadz nachadza na zaciatku Malaciek, bolo by vhodne umiestnit na kruhovy objazd napr. ozdobny velky napis Malacky, pripadne vysvieteny (asi by mam velke naroky) alebo erb Malaciek pripadne nieco podobne a originalne, ktore by nebranilo viditelnosti na kruhovom objazde ale zaroven by originalne reprezentovalo Malacky.

Dakujem

14. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Aktuálne sme spustili práce na revitalizácii kruhového objazdu na Pezinskej ulici v blízkosti nákupného centra. Do budúcna je plánovaná revitalizácia všetkých vjazdov do mesta. Možný termín realizácie preveríme.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Útvar strategického rozvoja
Kedy? 2022/2023

Matúš Gelinger
ÚVaŽP
15. november 2022

Max

Dobrý deň,
práce na revitalizáciu kruhového objazdu na Pezinskej ulici v blízkosti nákupného centra neboli ešte spustené .... na stránke Mesta Malacky bolo avizované spustenie revitalizácie v pondelok 07.11.2022 .... prečo sa doteraz nezačala predmetná revitalizácia !?

ďakujem za odpoveď
18. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]
07. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Časový posun začatia prác bol spôsobený odstúpením zhotoviteľa. Aktuálne už prebiehajú práce na revitalizáciii kruhového objazdu.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? 2022

Matúš Gelinger
ÚVaŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania