Michala Tillnera-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Martin 17. apríla 2024

Dobrý deň,
pri vychádzaní zo sídliska Juh pri servise Suzuki vznikol po pravej strane pred domom 1380, parkovacie miesta. Ak tam stoja autá, je ťažké vidieť na prichádzajúce autá z pravej strany. Pozemok je mestský parc. č. 6527/1 LV 2414. Pred tým tam bola zeleň a teraz tam niekto spravil betónový základ a navozil štrk, aby mohli autá parkovať. Myslím si, že betónový základ vznikol bez vedomia mesta a tak isto parkovacie miesta. Prosím, vzhľadom na bezpečnosť vychádzania zo sídliska, aby sa vec vrátila do pôvodného stavu, nakoľko mám zato, že takto vzniknuté parkovacie miesto nedalo súhlas mesto Malacky. Tiež takéto parkovacie miesto môže byť v rozpore s cestným zákonom resp. iného vzhľadom na zhoršené rozhľadové pomery z vedľajšej ulice na cestu I. triedy. Ďakujem veľmi pekne občan Juhu

17. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Preveríme možnosti riešenia.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Útvar strategického rozvoja
Kedy? Apríl 2024

Matúš Gelinger
Mesto Malacky
20. apríl 2024

Pohodacik

To isté je aj z ľavej strany a nič sa stým nerobilo akurát pribudli väčšie auta a nič neni vidieť ani s jednej strany.Včera som tam mal skoro dopravnú nehodu.Hlavne že všetci majú brány do dvora a parkujú na ulici , sú lenivý si otvoriť bránu.
20. apríl 2024

Pohodacik

Patrí k tomu môj príspevok s 31.5.2021 kde som žiadal aby sa dalo oproti zrkadlo .A príspevok je neriešený.
29. apríl 2024

Vlado

Evidentne sa nič nezmenilo - minulý týždeň asi 3x a dnes 29.4.2024 taká istá situácia. Z ľavej strany popri ceste zaparkované autá, z pravej strany to isté. Parkujúce autá popri ceste z oboch strán blokujú výhľad - na to, aby som vôbec videl prichádzajúce autá, musím sám vojsť na cestu s vozidlom tak, že ohrozujem seba a zároveň autá idúce po hlavnej. Celé zle.
§ 25 – Vodič nesmie zastaviť a stáť
- Na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou; tento zákaz neplatí v obci na križovatke tvaru „T“ na náprotivnej strane vyúsťujúcej cesty.
"Hranica križovatky" je priečna súvislá čiara (č. V 5, č. V 6a alebo č. V 6b); kde taká čiara nie je, tvorí hranicu križovatky kolmica na os vozovky v mieste, kde sa pre križovatku začína zakrivenie vozovky.
- Na iných miestach, kde zastavenie alebo státie môže ohroziť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky alebo obmedziť jazdu vozidiel; osobitne na miestach vjazdov alebo výjazdov z pozemkov, vjazdov a výjazdov z objektov určených na zásobovanie alebo parkovacích miest.
30. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom

Administrátorka portálu pre mesto Malacky
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania