Pravidelné parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

pravidelne parkovanie na chodníku a msp chodí okolo a nekoná. my občania a mamičky s deťmi musia chodiť po ceste? dokedy? aj v čase zverejnenia tam bude v popoludňajších hodinách parkovať. načo má dvor? hm? kompetentní začnú kedy riešiť tieto problémy sami od seba? ups, to by museli chodiť pešo malackách. no to nemôžeme od nich chcieť. ale dane chcú aby sme platili. my chceme zasa chodníky. halooooo, rieste už konečne uvoľnenie chodníkov.

13. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, nezákonné parkovanie treba hlásiť priamo mestskej polícii na bezplatnej linke č. 159.

Tomáš Chmela
Vedúci oddelenia výkonu služby a objasňovania priestupkov
Mestská polícia Malacky
13. jún 2016

stano

tak schválne, po odoslaní podnetu tediaľto prechádzala hliadka MSP. A, hádajte čo?- správne, nevšimli si to. To fakt v clých Malackách- dobrom mieste pre život je potrebné volať MSP aby sme upozornili na takéto parkovanie? To by chcelo pravidelne VYBERAŤ pokuty, lebo zazvoniť a upozorniť nestačí. Na druhý deň je tam vozidlo znovu odparkované.

A verím tomu, že ak pôjdem znova okolo, tak predmetné vozidlo tam bude stále parkovať- beztrestne.
04. október 2016

stano

Páni, tí ktorí ste napísali, že je podnet vyriešený, prejdite sa po danej ulici pravidelne každý deň a čo to? podnet nie je vyriešený. Stále sa tam takto parkuje. Načo má dvor a garáž? no to by sa muselo otvoriť a nacúvať. Kedy to bude vyriešené????????

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.