Výsadba zelene na Malom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

Obyvatelia bytového domu Malé námestie 5000 prosia mesto Malacky o výsadbu stromov na zelených plochách v priestoroch námestia (napríklad lipy, alebo niečo podobné).
Malému námestiu by to výrazne z pomohlo hlavne po estetickej stránke. Zároveň by sa plnila zvukovo-izolačná funkciu a znížila by sa prašnosť.
Ďakujeme

31. august 2016

Roman Polacek

Výsadba stromov na Malom námesti

Touto cestou by som Vas rad poziadal o prehodnotenie a zrealizovanie vysadby zelene - stromov [lipa,okrasny gastan] a pod.
Jedna sa o 4 plochy pocnuc od trafostanice TS-30 zo zadu pozdlz budoby Pozagas dalej povedla lekarne Harmonia,kavoarne Lavazza po stavkovu kancelariu Terno.
Tieto plochy boli do nedavna vyuzivane na vianocne trhy a byvale vedenie mesta ich zanechalo v zalostnom stave.Jedine co tu zostalo su ''travnate plochy'' s lesom dopravnych znaciek...
Za prehodnotenie respektive zrealizovanie smerom k lepsiemu Vam vopred v mene mnohych obyvatelov Maleho namestia dakujem.
S pozdravom Roman Polacek
02. september 2016

Jana Koláriková

Rada by som podporila tento návrh. Výsadba zelene na spomenutých plochách na Malom námestí by bola určite zdravotným i estetickým prínosom pre nás - obyvateľov mesta - a veľmi by som si želala, aby sa našla možnosť pre jej realizáciu.
04. september 2016

Martina Matuškovičová

Ja sa pridávam k Romanovi Poláčkovi, možno by som ešte dodala, že autá tu jazdia vysokou rýchlosťou, ide o obytnú zónu, ktorá by si žiadala prehodnotenie celej situácie. Výsadba zelene je veľmi dobrým nápadom a zároveň si myslím, že je potrebné aj vybudovanie spomaľovacích retardérov kvôli nedisciplinovaným vodičom, ktorí ohrozujú chodcov v obytnej zóne.
09. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet bol postúpený útvaru výstavby a životného prostredia.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
28. september 2016

Dagmar Tarabová

tiež by som bola rada, ak by sa tam zrenovovala zelená výsadba a z malého námestia sa urobila pešia zóna. Spomalovače nepomôžu, iba budú ešte viacej rušiť domácich (pribrzdiť, pridať..nepríjemný zvuk). Prečo sa tam vôbec jazdí? Veď zásobovať jestvujúce prevádzky a bytovky je možné aj z druhej strany oboch bytoviek...
18. apríl 2017

Zastupca vlastnikov Male namesti

Dobry den p.Farkas,
dakujem pekne za odpoved.
Na koho sa prosim Vas mozme obratit v tejto zalezitosti na utvare vystavby a zivotneho prostredia?
Dakujem
25. máj 2017

Monika Ježková

Dobrý deň,

dňa 9.septembra 2016 ste písali že bol podnet postúpený na útvar. Nedávno sa vysádzali v Malackách nové stromy a preto by ma zaujímalo kam sa za toľko mesiacov podnet posunul alebo kam sa priamo obrátiť aby sa podarilo stromy vysadiť a návrh tak zrealizovať. Nové stromy tu treba ako soľ.

Ďakujem.
25. máj 2017

Zastupca vlastnikov Male namesti

Dobry den, som v kontakte s p.Chvalovou z odboru zivotneho prostredia, mesta Malacky. Momentalne zistujeme ako su vedene inzinierske siete na Malom namesti, aby sa stromy nevysadili na nevhodnom mieste. Mame prislubenych zopar stromov, ktore by sa mali vysadit na jesen.
26. máj 2017

Monika Ježková

Veľmi pekne ďakujem za odpoveď , pevne verím že to nezostane len pri sľuboch :-)
31. august 2017

Zastupca vlastnikov Male namesti

Dobry den, dnes som opat hovoril s p.Chvalovou z odboru zivotneho prostredia. Potvrdila, ze s vysadbou stromov sa na Malom namesti pocita tuto jesen.
02. september 2017

Monika Ježková

Dobrý deň, tak to je fantastické :) Malé Námestie konečne po rokoch ožíva.
30. október 2017

Monika Ježková

Dnes ráno som skoro spadla z nôh a mám doslova malé Vianoce :), veď sa vysádzajú nové stromy na Malom Námestí. To je fantastickéééé. ĎAKUJEME
30. október 2017

Zastupca vlastnikov Male namesti

Dobry den, velmi rad by som v mene obyvatelov Maleho namestia PODAKOVAL mestu Malacky za nadherny darcek vo forme novych stromov na Malom namesti. Menovite by som rad podakoval p.Chvalovej z utvaru vystavby a zivotneho prostredia za zaujem a ochotu riesit nas podnet, a panovi primatorovi Rihovi, za to ze sa taketo veci v Malackach deju.
Este raz dakujeme, velmi sa tesime
30. apríl 2018

Zastupca vlastnikov Male namesti

Dobry den, jeden zo stromcekov sa neujal. Je prosim Vas este sanca zasadit novy este teraz? dakujem pekne
29. november 2019

Monika Ježková

Dobrý deň prajem,

na jednom stromčeku z tohto podnetu je zlomená drevená opora.
29. november 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň p.Monika,
keďže pôvodný podnet sa týkal výsadby stromov a tento podnet bol vyriešený, ohľadom poškodenej opory vás poprosíme o vytvorenie nového podnetu (aby sme mohli opätovne sledovať stav riešenia opravy opory).
Ďakujeme.
Administrátorka portálu OPS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania