Vysekaný nedokončený chodník - Duklianskych hrdinov

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Darina 06. decembra 2016

Minuly utorok tj 22.11 bol vybraty asfalt na ulici dukl. Hrdinov. Pracovnikov som sa pytala, kolko im prace budu trvat, kedze je tento chodnik priamo pred nasim domom a potrebujem odchadzat min 2x denne aj s kocikom. Bolo mi povedane, ze prace dokoncia koncom tyzdna. Je koniec dalsieho tyzdna a na chodniku sa nic viac nespravilo. Dnes napadol sneh a prejst od nas z domu na druhu stranu cesty je jedna velka katastrofa.

06. december 2016

Andrea Eliasova

Chodník na Duklianskych hrdinov

Dobry den. Byvam na ulici Duklianskych hrdinov. Uz par dni nemame pred domom chodnik, co by nebol az taky problem. Ale dnes som prisla domov z prace a zistila som, ze zajtra nemam ako vyjst s autom z garaze. Cize sa nemam ako zajtra dostat do prace ani odviest dceru do skoly. Siseda je doma s malickym dietatom, a nevie sa dostat ani s kocikom von, nedaj boh, keby sa nieco stalo a potrebovala by ist so synom autom napr k lekarovi, tak je nahrata. Ako je mozne, ze nikto nedal vopred vediet, ze aby sme sa v tom useku zabezpecili, vyparkovali auta alebo nieco? To nebol nikto schopny dat aspon listok do schranky? Ved toto je skandal od mesta.!!!
12. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník bol minulý týždeň dokončený, prebiehajú ešte drobné úpravy okolia. Aj keď doba výstavby je adekvátna, mohlo dôjsť k možným nedostatkom v komunikácii. Aj keď zo strany zhotoviteľa boli obyvatelia o prebiehajúcich prácach informovaní.
Veríme, že ak nastal nejaký akútny problém s výjazdom/vjazdom ak by ste oslovili zhotoviteľa určite by našiel adekvátne riešenie. Rovnako veríme, že vám nový chodník bude dlho slúžiť.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania