Problémová križovatka

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení
meno
Tomáš Vozár 14. januára 2017

Dobrý deň prajem.

Chcel by som sa opýtať či je niekedy v budúcnosti plánované vybudovanie svetelnej signalizácie na križovatke Záhoráckej a Pribinovej ul. Na koľko je hlavný ťah veľmi frekventovaný je často problematické už len odbočenie z hlavnej cesty cez protismer nieto ešte pripojenie z vedľajšej napr. Pribinovej ul. smerom na Kláštorné nám. Z vlastných skúseností môžem opísať, že na tejto križovatke vodičom na vedľajšej ceste často krát dochádza trpezlivosť a následne dochádza ku kolíznym situáciám keď riešia situáciu po svojom tým, že sa rýchlo a arogantne dalo by sa povedať niekedy až násilne vtlačia do hlavnej cesty čím si títo šoféri doslova koledujú o nehodu a ohrozujú tým ostatných účastníkov cestnej premávky vrátane chodcov na prechode.

Ďakujem za odpoveď

17. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
križovatku evidujeme ako problémovú. V súčasnosti sa pripravuje projektová dokumentácia jej rekonštrukcie - stavebné úpravy pre umožnenie umiestnenia odbočovacích pruhov a prípravu pre realizáciu svetelnej signalizácie v následnej etape.
Nakoľko ide o komunikáciu I. triedy a nie je vo vlastníctve Mesta, rokujeme so správcom Slovenskou správou ciest o možnostiach financovania.


Matej Farkaš, MsÚ Malacky
23. február 2017

Peter

Kruhový objazd ulica Záhorácka / Pribinova

Dobry den. Rad by som upozornil na krizovatku ktora je na dnesne pomery a velky pocet aut tazko prejazdna. Konkretne ak sa pripaja alebo schadza z hlavnej cesty. Krizovatka je dostatocne velka na kruhovy objazd ktory sa zda byt ucinny aj v inych castiach mesta.

Dakujem za pochopenie
10. apríl 2021

Monika Ježková

Dobrý deň,

od nahlásenia podnetu ubehli 4 roky - podnet je neriešený

Veľmi nebezpečné miesto v Malackách, hlavne keď sa autá rútia z odbočovacieho pruhu rovno na prechod, neraz tu skoro prišlo k tragédií.
11. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet zatiaľ nedám ako neriešený, pretože bol samospráve odoslaný iba raz po vytvorení. Opätovne som ho preposlala samospráve a v prípade, že neodpovie, tak zmením status na neriešený.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Možnosti riešenia preveríme a o zistených skutočnostiach Vás budeme informovať prostredníctvom portálu OPS.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia
Kedy? Apríl/Máj2021

Matúš Gelinger
ÚVaŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania