Všade samé výkaly-sídlisko Juh

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Denisa 22. februára 2017

Poprosím všetkých psíčkarov,aby si láskavo pozbierali hovienka po svojich miláčikoch.Vrchol drzosti je,keď hovienka nachádzame pravidelne pred bránou nášho rodinného domu.Každá cesta do školky a spať sa končí čistením kočíka a topánok mojho syna.poprosila by som aj kompetentných,aby začali túto situáciu riešiť.Keď nevie niekto,aké má povinnosti,treba mu to asi pripomenúť pokutou.Celé sídlisko je pokryté výkalmi psov a cigaretovými ohorkami.Ďakujem.

23. február 2017

rodáčka

Dobrý deň, pán Farkaš
Nepatrí to sem, ale predsa. Pred časom ste mi odporučili, aby som sa s požiadavkami obrátila na Tekos a to na tel. číslo alebo mail.
Písala som im 2x a neodpovedali, na tretí krát sa k nim môj e-mail ani nedostal. Odpoveď bola "Účet [email protected] zablokoval vašu správu". To je čo? Upozorňujem, že som sa podpísala vlastný menom i adresou.

Sám ste mi napísali, že vás uistili, že podnety evidujú. Nemôžu evidovať, ak budú správy blokovať. Nepoužila som žiadne vulgárne slová ani som nikoho neosočovala. S takými ľuďmi nebudem rozprávať telefonicky tobôž nie osobne. Tekos je obchodná spoločnosť so 100-precentnou účasťou mesta, tak si s nimi, prosím, urobte poriadok. vďaka
23. február 2017

Juraj Schwarz

Dobrý deň,

uisťujem Vás, že žiadny náš zamestnanec nezablokoval Vašu správu. Ak Vám také oznámenie prišlo, môže sa jednať o automatický krok servera, ktorý okamžite preverím.

Prosím kontaktujte ma priamo na 0901 713 858, [email protected]

Ing. Juraj Schwarz
konateľ spoločnosti
28. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto zabezpečuje čistenie verejných priestranstiev prostredníctvom spoločnosti Tekos. Mestská polícia zároveň kontroluje dodržiavanie čistoty na verejných komunikáciách a trávnikoch. Mesto rovnako bude dopĺňať koše a vrecká na psie výkaly na viacerých miestach podľa potreby. Avšak je na každom majiteľovi psa aby si uvedomil, že je za svojho miláčika zodpovedný a neznečisťoval verejné priestranstvá.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania