Výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Obcan 06. decembra 2016

Dobrý deň. Na ulici M.Tillnera je stále nevyriešeny vytlk a už sa pri ňom robí ďalší vytlk. Za tento vytlk bolo písané ešte na jar tuším a ste napísali že vytlk bude riešený V máji. No už je december a vytlk sa stále nerieši.... Kde je problém?

06. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v priebehu roka sa systematicky vyspravovali výtlky v rámci jednotlivých ulíc. Nebolo možné však opraviť všetky. Budeme pokračovať v budúcom roku, keď to dovolia poveternostné podmienky.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
07. december 2016

Marek

Dobry den.

Ake extra rychle vyriesenie a uzavretie problemu :-( Tento vytlk sa na danom mieste nachadza uz vyse roka a neustale sa zvacsuje a prehlbuje. Uz nie je iba jeden velky vytlk, ale hned vedla neho sa vytvoril druhy este vacsi. To ze cez dany vytlk prejde kazdodenne extremne mnozstvo aut, predpokladam ze kompetentych az tak prilis nezaujima. Je to v podstate jedna z troch spojnic na sidlisko Juh, na ktorom byva cca 2 000 obyvatelov. Ak by sa dany vytlk nachadzal pred Mestskym uradom, tak predpokladam, ze by sa postupovalo tymto istym sposobom a cakalo by sa do buduceho roka (ktoreho ?) na lepsie poveternostne podmienky :-)

Dakujem Vam za informaciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania