Oprava asfaltového povrchu komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý

Je ideálne počasie, leto, skoro už august a cesta od tabule konca Malacky smer Plavecký Štvrtok časť Píniová alej, okolo Marheckých rybníkov, až po východ na Stupavskú cestu je v katastrofálnom stave, povrch asfaltovej cesty je v dezolátnom stave. Kedy bude konečne ideálny čas, na jej opravu? Celá časť sa zasídluje, cesta je využívaná veľmi frekventovane na príchod do industriálnej zóny Malaciek, do Píniovej Aleje, z Malaciek smer diaľnica, atď. Konfliktné situácie, poškodené pneumatiky, tlmiče, atď. Mohli by sa konečne urobiť nápravy?

10. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Preverujeme aktuálny stav výtlkov a hľadáme spôsob riešenia, lebo cesta sa nenachádza v katastrálnom území mesta Malacky.

Gabriela Bedard
MsÚ
26. september 2017

Poriadok Všade

Je to už preverené od 28.júla 2017, prosím? Už je to viac ako dva mesiace. Čakáme na zimu, aby sniežik výtlky prekryl a vydržali do jari 2018, či ako? Za cestu nie je nikto zodpovedný? Veď niekomu patriť musí, či? Plavecký Štvrtok to nie je náhodou? Alebo SSC? Niekto???
29. november 2017

Poriadok Všade

Opakovaná otázka 29.11.2017, či už je preverená situácia od 28.7.2017 a či sa už môže začať s opravou po 4 mesiacoch? To akože cesta nemá majiteľa stále? Nechápem. Ak si tak zničia ľudia tlmiče na autách, tak komu si ich môžu ísť dať preplatiť? Každá cesta musí mať majiteľa a správcu.
06. december 2017

Poriadok Všade

Nuž ľudia, asi by sme mali kúpiť na vlastné náklady kamennú drť frakcie 0-32 (makadam) a ísť to tak vo voľnom čase nasypať, lebo tí, ktorí za to berú peniaze a sú priamo za to zodpovední, pekne na to z vysoka oné...je mi na vracanie z takého prístupu. A to tam denno-denne prejdú stovky aút. Veľmi sa čudujem, že sa tam ešte niekomu nepokazil tlmič, nepoškodila náprava a podobne.
09. február 2018

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad preveril zaradenie telesa komunikácie do majetku mesta. Z našich záznamov nevyplýva, že teleso komunikácie patrí do majetku mesta Malacky. V časti komunikácie od Továrenskej ulice po časť Pl. Štvrtok - Píniová alej bude opravená počas jarnej údržby. v úseku Pl. Štvrtok - Píniová alej musí zabezpečiť údržbu správca komunikácie, za ktorého považujeme obec Pl. Štvrtok, ktorý vydáva v príslušnej časti aj stavebné povolenia a zodpovedá za rozvoj bývania v tejto časti (výnos z miestnych daní a poplatkov).

Gabriela Bedard
MsÚ
15. august 2018

Poriadok Všade

No chvalabohu to niekto konečne dal opraviť. Aspoň za to veľké ďakujeme!!! Ešte by sa Pl.Štvrtok mohol zobudiť a časť cesty priamo v obci opraviť a orezať zeleň, ktorá presahuje na komuniácia. S tou zeleňou platí aj pre Malacky popri Marheckých rybníkoch. Ale to je každoročná akcia. Nemalo by sa to už pripomíňať. Malo by to byť automatické pre zodpovedných, alebo?
31. júl 2019

Poriadok Všade

Stupavská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Bolo by vhodné takto pomaly začiatkom augusta 2019 opraviť konečne celý úsek cesty od Marheckých rybníkov v Malackách až po koniec Píniovej Aleje v Plaveckom Štvrtku smer výstup na hlavnú cestu lebo tento rok sa nám tam urodilo toľko výtlkov, že ani ovocia a zeleniny toľko nebudú mať formári. A aj na tlmiče aút je to len taká pieseň. V podstate ako každý rok. Ďakujeme.

PS: Nechápem, ako je to možné, že si mesto/obec/starosta/primátor (alebo SSC alebo ktokoľvek) takúto aktivitu nedá do kalendára ako opakovanú udalosť na každý rok v rovnakom čase, ale musí byť na to upozornená zodpovedná inštitúcia zo strany občanov. A nehovorte mi prosím, že info nebolo už cca 2 roky dozadu. Lebo bolo. Odomňa.
31. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet sme znova otvorili a zaslali samospráve na vyriešenie.
S pozdravom
Administrátorka portálu
05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Plavecký Štvrtok
11. december 2019

Monika Ježková

Prosím administrátora u uzatvorenie podnetu, samospráva sa vyjadrila že zodpovedným subjektom je Plavecký štvrtok.
11. december 2019

Poriadok Všade

A nie je možné to preposlať samospráve Plaveckého Štvrtka? Namiesto uzatvorenia?
13. december 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
Bohužiaľ v obci Plavecký Štvrtok, ktorý samospráva uviedla ako zodpovedný subjekt, zatiaľ náš portál neprevádzkujeme. Podnet sme preposlali na obec Plavecký Štvrtok, avšak v rámci portálu OPS v meste Malacky, podnet uzatvárame.

Ďakujeme Vám za porozumenie.
S pozdravom
Administrátorka portálu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania