Problémové parkovanie na Budovateľskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Malačan24 04. decembra 2017

Pravidelne stojace autá zabraňujú plynulému prejazdu a bránia vo výjazde/vjazde do dvora/garáže. MsP ako inak nekoná, hoci tadiaľto sem tam (raz za x mesiacov) prejde. Nemusí hneď dávať pokuty, niekedy by stačilo upozorniť majiteľa (vodiča), na zlé parkovanie. ;)

08. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade nesprávneho parkovania, prosím kontaktujte priamo MsP na tel. 159. Vedia operatívne zakročiť.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
22. december 2017

Patrik

Ide o dlhodobo parkujúce vozidlá na ulici. MsP je zrejme slepá alebo lenivá! Touto cestou Vás žiadam o upovedomenie MsP, ako aj o konanie MsP.
10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská polícia nie je slepá a ani lenivá. Počas obchôdzkovej služby vykonáva kontroly aj vo vami uvedenej lokalite a rieši zistené porušenia zákona. Týmto si vás dovoľujeme požiadať, aby ste v prípade, ak máte podozrenie, že vozidlo parkuje protizákonne, túto skutočnosť ihneď oznámili na mestskú políciu na bezplatnom telefónnom čísle 159, prípadne na štátnu políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158. Privolaní policajti váš oznam preveria a v prípade, že zistia porušenie zákona, tak vec vyriešia. S poukazom na časový sklz nie je vhodné takýto podnet podávať prostredníctvom tohto portálu.

S pozdravom





Tomáš Chmela
Vedúci oddelenia výkonu služby a objasňovania priestupkov
Mestská polícia Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania