Oprava úseku vozovky na ulici Martina Benku

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Ivan Šimkovič 19. marca 2018

Obraciame sa na Vás so žiadosťou o opravu vozovky na ul. Martina Benku, v úseku pred rodinným domom č. 51/1701 (rožný dom oproti pekárne), nakoľko je zvod do kanalizácie umiestnený vyššie ako je tento úsek vozovky a po daždi je vjazd do dvora pred domom zaliaty vodou. Je dosť problematické zastať pred domom autom a v zimnom období je tam doslova klzisko. Túto žiadosť sme zaslali ešte 31. októbra 2017 priamo na e-mailovú adresu pána primátora, bohužiaľ sme sa do dnešného dňa odpovede a ani nápravy nedočkali.

22. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto preverí dôvod poškodenia cestnej komunikácie. Na základe diagnostiky referát dopravy navrhne spôsob odstránenia porúch a zabezpečením odtoku vody z povrchu komunikácie.

Chrenko, MsÚ
25. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dovoľujeme si doplniť informáciu k uvedenému podnetu, Mesto Malacky rieši odvodnenie úseku cesty na ulici M. Benku. Momentálne vyhodnocujeme viaceré cenové ponuky dodávateľov na vyhotovenie odvodnenia.

Ing. Chrenko, MsÚ Malacky
24. júl 2018

Odpoveď samosprávy

V mesiaci júl bola na ulici M. Benku vybudovaná nová dažďová vpusť za účelom zabezpečenia plynulého odtoku dažďových vôd z povrchu vozovky.

Ing. Jana Ježková
referent ŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania