Odparkované auto bez EČV

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený

netusim ci ma platnu stk ale uz tam stoji asi tyzden a brani vo vyhlade pri vyjazde z Prijazdnej na Janosikovu ulicu

18. jún 2018

Karol

Nema ani jednu SPZ, a stoji tam bez akehokolvek zjavneho pouzivania!
19. jún 2018

Malačan24

Za toto odstavené vozidlo sa treba "poďakovať" príslušníkom štátnej polície, ktorý ho zastavili a odobrali mu EČV a tým pádom zabránili pokračovať v jazde. Treba sa obrátiť na PZ SR. :(
20. jún 2018

Simona

Preco? dovolili si zastavit a pytat od vodica doklady od STK a EK? a zda sa mi velmi pravdepodobne, ze by ho odstavili prave na tom mieste, policiu som tam este nikdy nevidela.
21. jún 2018

Malačan24

To ja žiaľ neviem, čo viedlo policajtov k zastaveniu vozidla v križovatke, prečo ho už vyše týždňa nechali tak. To, že vozidlo tam stojí a že ho zastavili príslušníci PZ SR mi bolo povedané od MsP Malacky. Tiež som sa snažil cez MsP Malacky o urgenciu na dispečingu PZ SR, no žiaľ asi bez úspechov, kedže auto tam stojí aj naďalej. :(
21. jún 2018

Karol

Tak ako vidim kontaktovali sme viaceri zodpovedne organy. Ale nikto s tym nic nerobi. Ani sa tu k tomu nevyjadruje. :( :( :( A to asi len to casu nez sa tam nebodaj stane nestastie.
26. jún 2018

Malačan24

Auto už je odstránené. :)
26. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetné vozidlo bolo odstavené na komunikácii na základe pokynu príslušníkov Policajného zboru. Zo strany MsP Malacky bol Policajný zbor opakovane vyzvaný, aby zabezpečil odstránenie vozidla z komunikácie. Dňa 26. 6. 2018 bolo previerkou zistené, že vozidlo sa na mieste nenachádza.

Tomáš Chmela
Vedúci oddelenia výkonu služby a objasňovania priestupkov
Mestská polícia Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania