Cesta Rohožník

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
rodáčka 24. augusta 2018

Dobrý deň,
dovoľujem si vás požiadať o info. SlovakLines vydal od 19.8.2018 nový cestovný poriadok linka Malacky-Rohožník- Pl.Peter, v ktorom sú však uvedené zástavky do Rohožníka po starom. BSK azda prepravcu o uzatvorení cesty od sept. informoval. Ako mienite riešiť cestovanie pracujúcich na tejto linke? Nie je predsa možné, aby ľudia cestovali s prestupom v Perneku. Žiada sa priama linka cez Pernek. Ranné spoje sú zrušené.
Neustále sa tlačí, aby ľudia cestovali hromadnou dopravou, ale takto? Tak hor sa do áut!
SlovakLines som kontaktovala, odozva žiadna. Bolo by fajn, ak by zasiahol p. primátor.

27. august 2018

Odpoveď samosprávy

Podľa vyjadrenia spoločnosti Slovak Lines z dôvodu uzávierky cesty medzi Rohožníkom a Malackami budú spoje linky 106406 Malacky - Plavecký Peter premávať po obchádzkovej trase cez Kuchyňu a Pernek. Zmenený cestovný poriadok bude čoskoro zverejnený na ich webovej stránke (www.slovaklines.sk)

Gabriela Bedard
MsÚ
27. august 2018

rodáčka

Ďakujem veľmi pekne.
Nejaké info mi už poskytol aj IDS BK, ale nový CP Slovak Lines od 1.9.2018 tiež ešte nemajú. Prepravca ARRIVA Trnava sprístupnil nový CP od 1.9.2018 už pred 10 dňami.

Nerozumiem, že si tak dávajú načas. Pozoruhodné je, že sa všade píše "Viac spojov, lepšia nadväznosť, pravidelnosť..." a na linke 106406 medzi spojom o 6:10 a 9:10 z Malaciek nič. 3-hodinová diera. To už asi nie je ranná špička, čo už. Azda tam nejaký spoj dajú. Chápem, to však už nie je vo vašich silách.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania