Križovatka ulíc Hodžova a Janka Kráľa smer vpravo (cvičisko)

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Daniel Martiš 02. októbra 2018

Dobrý deň, chcem sa spýtať prečo sa pri výstavbe novej cesty na Hodžovej ulici smer na Janka Kráľa zatáča križovatka (pripojenie cesty) do ľava a nie je potiahnuta cesta rovno ako súbežná línia celej cesty respektíve mierny obluk do prava smer cvičisko psov, ak sa pôjde autom z tejto strany bude sa zle točiť do zákruty. Prikladam foto na nezmyslený oblúk.

03. október 2018

Lubo Volnár

Dobrý deň, pán Daniel Martiš, dovolím si odpovedať namiesto samosprávy Mesta Malacky, nakoľko pozemok pod komunikáciou Hodžova ulica MA je v súčasnosti v súkromnom vlastníctve (spoluvlastníci sú majitelia rodinných domov okolo predmetnej komunikácie, tento stav vznikol historicky vývojom v minulosti) a aj dostavbu komunikácie Hodžova ulica financujú spoluvlastníci z vlastných súkromných prostriedkov (zbierka) a realizujú ju vo vlastnej réžii na základe projektu a právoplatného stavebného povolenia. Cesta bude (vzhľadom na priestorové možnosti) jednosmerná, smerom od ulice J. Kráľa na ulicu Hlboká, z čoho vyplýva, že jazda, ktorú popisujete, nebude možná (len v opačnom smere). Detail oblúkov (na fotografii) ešte nie je dokončený a pokládkou asfaltového koberca bude umožnený eventuálny prejazd od cvičiska pre psov po J. Kráľa vľavo na Hodžovu ulicu. Hodžova ulica bude prejazdná len pre osobné motorové vozidlá.
Ing. Ľ. Volnár
(poverený zastupovaním spoluvlastníkov pozemku p. č. 1573/3 v k. ú. Malacky pri dostavbe miestnej komunikácie Hodžova ulica Malacky)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania