Jesenského-chodník-neposypaný

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
David Tobolik 18. decembra 2018

Dobry den, rad by som upozornil na neposypanu Jesenského ulicu, tuto zimu este nebola ani raz uhrnuta a ani posypana, momentalne spolu s chodnikom ku a od restauracie Plzenska je uplne klzisko. Prosim o zahrnutie aj tejto lokality do zimnej udrzby, tak, aby sa predislo urazom.
Dakujem

20. december 2018

Odpoveď samosprávy

Vyjadrenie spoločnosti Tekos k zimnej údržbe:
Počas zimného obdobia vykonáva spoločnosť TEKOS údržbu miestnych komunikácií, odhŕňanie snehu a minimalizáciu nežiadúcich následkov poľadovice. A to úpravou povrchu cestnej komunikácie rozdelením do troch obvodov. Úprava chodníkov prebieha chronologicky od centra mesta, postupne do všetkých okrajových častí. Preto prosíme občanov o trpezlivosť a zároveň o kooperáciu pri odstraňovaní následkov nepriaznivého zimného počasia(úprava komunikácie pred bytovou jednotkou a nahlasovanie kritických miest spoločnosti TEKOS).
Za pochopenie ďakujeme.

Gabriela Bedard
MsÚ
21. december 2018

David Tobolik

Dobry den pani Bedard, do akeho obvodu chronologicky spada Jesenskeho ulica? A do akeho casoveho horizontu je firma Tekos zodpovedna za posypanie cesty. Momentalne je Jesenskeho klzisko, do kedy?
Dakujem za odpoved.
D. Tobolik
27. máj 2019

Monika Ježková

Dobrý deň prajem, čo s týmito príspevkami ešte z roku 2016, bolo by fajn ich všetky prejsť od strany 75 a aktualizovať, zbytočne svietia ,,v riešení,, keď už je možno podnet dávno vyriešený :)
13. november 2019

Monika Ježková

Tento príspevok sa môže uzavrieť, nakoľko sa týkal zimy 2018.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania