Hviezdoslavova-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Stefan Tesarovic 24. januára 2019

Celé leto sa robili plynové prípojky merače von do starého 60 ročného potrubia len v tomto úseku.Vvseptembri plynári tento úsek skončili ale nie je ešte komplet dokončený u všetkých v tomto úseku.V decembri začali merať v tomto úseku únik zemného plynu SPP. V januári okolo 21 sa to rozkopane museli výkop rozširovať na dva krát.
Výkop nie je malý po takej oprave.Cesta a chodniky po ukončení boli len začleňovanie zostali len nerovnosti a jamy v tomto úseku.Kanalizacia do polovice upchata bahnom lebo pri výkopoch zasypali odtokové otvory sachiet zeminou neboli zakryté.Upozornili sme vodárne najprv mesto musí vyčistiť tie odtoky potom to oni vyčistia do dnešného dňa sa nič neurobili čaká sa nám znovu sa vytopilo pivnice domov.Nie je na toto žiadna záruka?

01. február 2019

Stefan Tesarovic

Hviezdoslavova-chodník-bariérový

Od piatku 22.1. je dnes týždeň kedy zasypali rozkopavku po poruche plynu cestu zasypali.Ale zase zneprechodnili chodník nechali ostatnú zeminu na chodníku.Je klzko sú to chodníky aj cesta pozrite ako to vyzerá to bol problem tým malým bágrom prehrnuť tu nepotrebnú zem alebo ju nekam odviesť.Praca nedokončená to sa čaká až sa stane niekomu úraz a zranenie.Po tento ulici denne prechádza dosť ľudí ktorý bývajú na ubytovniach po Agre M alebo bývalých ŠM.Za toto nie je nikto zodpovedný?
07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Zemina bola z chodníka odstránená a jama zasypaná. Vyčistenie kanalizácie bude zabezpečené v priebehu nasledujúcich týždňov. Z dôvodu nepriaznivého počasia je asfaltovanie možné až od 15. marca, preto konečná spätná povrchová úprava asfaltu bude vykonaná až po tomto termíne.
Kedy? marec/apríl

Gabriela Bedard
MsÚ
05. december 2019

Monika Ježková

Prosím o opätovné preposlanie samospráve, aby sa k podnetu vyjadrili.

Ďakujem veľmi pekne.
11. február 2020

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukčné práce na Hviezdoslavovej ulici boli ukončené v minulom roku.

Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania