Břeclavská-neporiadok a odpadky-chýbajúci kôš

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Okolo celého Kauflandu, aj za Kauflandom v tráve a okrasných záhonoch je neporiadok, papiere, sáčky... Možno by bolo vhodné umiestniť smetné koše.

26. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Nakoľko sa nejedná o pozemok mesta, postúpili sme ho spoločnosti Kaufland aby sa k tomuto podnetu vyjadrila.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Kaufland

Matúš Gelinger
ÚVaŽP
15. jún 2020

Mesto Malacky

Dobrý deň,
Spoločnosť Kaufland reagovala na našu žiadosť o vyjadrenie k podnetu. Nižšie zasielam ich stanovisko k danej problematike.

,,Dobrý deň,

touto cestou si Vás dovoľujeme informovať vo veci podnetu ohľadom osadenia odpadkových košov na parkovisku pri obchodnom dome Kaufland Malacky. Odpadkové koše sú umiestnené pri vstupe na predajňu, výstupe z predajne a taktiež pri boxoch určených na nákupné košíky. Čistenie parkoviska a trávnatých plôch je v kompetencii obchodného domu na dennej báze. Podnet bol postúpený aj vedúcemu obchodného domu, aby situácii ohľadom čistoty v okolí predajne venoval svoju zvýšenú pozornosť. Veríme preto, že naši zákazníci budú s čistotou okolia spokojní.

Ďakujeme za porozumenie a prajeme pekný deň."

Nakoľko boli zo strany OD Kaufland postúpené kroky, aby sa zabránilo opakovanému znečisteniu, považujeme podnet za vyriešený.

S pozdravom,

Gelinger Matúš.
Samostatný odborný referent komunálnych služieb
Útvar výstavby a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania