Cesta mládeže-Verejné služby-neumyté smetné nádoby

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Uzavretý
meno
Vlado 31. júla 2020
priebežne

Napriek skutočnosti, že poplatky za likvidáciu odpadu sú v našom meste jedny z najvyšších na slovensku ešte som tu nikdy nevidel čistiace zariadenie na odpadové nádoby, zvlášť v tomto období má človek obavu prejsť okolo týchto nádob, aby mu náhodou neprišlo nevoľno. Nevraviac o skutočnosti že tie naše nádoby si veľa ľudí zamieňa so zberným dvorom, dokonca niektoré firmy tu odkladajú svoj odpad a často aj mimo nádob. Asi to bude tým, že sme na konci mesta, čo na tom, že je to cesta na cintorín, a možno aj tým, že po schválených prestavbách nemajú naše nádoby zriadené žiadne estetické miesto.

03. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho útvaru výstavby a životného prostredia.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia - odpadové hospodárstvo
Kedy? August 2020

Matúš Gelinger
ÚVaŽP
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Problém s kontajnermi na Ceste mládeže 28 je ten, že pri výstavbe domu nebol vybudovaný prístrešok pre kontajnery a v súčasnosti tam ani vhodná plocha v dostupnosti na vybudovanie nie je. Aktívnejší správcovia objektov pri niektorých bytových domoch ( hlavne tam, kde nosili aj cudzí) po odsúhlasení
bývajúcimi obyvateľmi si uzavreté stojisko vybudovali aj sami. Mesto má spracovanú štúdiu na vybudovanie polopodzemných kontajnerov, ale štúdia s nimi v tejto lokalite neuvažuje.

Ing. Jana Chválová, ÚVa ŽP
12. december 2020

Juraj Baranek

Mesto zabuda, ze i tu ziju ludia, platia dane i za vyvoz odpadu absolutne sa vyhynate akemu kolvek riesenie a hadzete problem na ineho. nie je nic lahsie ako povedat, napisat, ze sa nieco neda...Mesto pre zivot :))))
24. október 2021

Martin

Chýbajúce polopodzemné kontajnery pripravované na osadenie v roku 2018, podľa informácie útvaru komunikácie a vonkajších vzťahov Malacky.
Foto: NaZahori.sk, 05. marec 2018
https://www.nazahori.sk/malacky/item/523-prve-zapustene-kontajnery-v-malackach
31. október 2021

Martin

19.02.2018 - Mesto spúšťa projekt zapustených kontajnerov

Foto: http://www.ludiapremalacky.sk/clanok/mesto-spusta-projekt-zapustenych-kontajnerov/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania