Preplnené koše na ulici Ludwiga Angerera

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Katarína 21. marca 2018

Celý mesiac marec 2018 sledujem na Ulici Ludwiga Angerera preplnené koše, či už komunálny odpad, alebo separovaný,je to neúnosné a odpudzujúce žiť v takomto prostredí a na takejto novej ulici,kde pri vstupe na ulicu sú porozhadzované odpadky, ktoré lietajú až k rodinným domom do predzahrádok,na pozemky, a preplnené koše celý týždeň. Hanbím sa ako takto môže jedna nová ulica vyzerať.Žiadam o pridanie nových odpadkových košov, ktoré určite nestačia pre bytovku. Žiadam o vyriešenie tohto problému, Takisto žiadam o nové stojisko pre tieto koše, ktoré by na tomto mieste na PARKOVISKU pri stojacích autách nemali byť, mali by byť v uzatvárateľnej ohrade, alebo aspoň niekde na konci tohto parkoviska. Myslím, že nikto z obyvateľov nechce pozerať pri vstupe na ulicu na preplnené koše.

20. marec 2018

Katarína

https://www.odkazprestarostu.sk/malacky/podnety/38551/komunalny-odpad-na-ulici-cesta-mladeze tento problém už tu bol spomenutý, takže určite nie sme sami čo to takto vnímame. a od apríla 2017 problém pretrváva. Ďakujem za vybavenie.
22. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, so správcom bytových domov za účelom vybudovania stojiska rokujeme od minulého roku, bohužiaľ zatiaľ neúspešne. Predpokladám, že hromadenie odpadu je prechodného charakteru a súvisí so sťahovaním nových nájomníkov do domu naproti. V lokalite bude zahustený interval odvozu.

Ing. Jana Chválová, útvar výstavby a ŽP
23. marec 2018

Katarína

Dobrý deň, keďže problém a podnet s preplnenými kontajnermi už bol podaný v apríli roku 2017,tak asi hromadenie odpadu veľmi nesúvisí so sťahovaním nových nájomníkov do nového byt.domu. Problém tu bol aj keď bytový dom tu nebol. V tomto prípade pomôže aspoň zhustený interval odvozu, začo dakujem, a ktorý budem sledovať, ale žiadam o apelovanie na správcu byt.domov. na vybudovanie nového stojiska na vhodnom mieste, ktoré nebude spôsobovať problémy obyvateľom mesta Malacky a daňovým poplatníkom. Žijú tu najmä mladé rodiny, ktoré chcú žiť v dôstojných podmienkach. Včera som si prečítala v Malackom hlase, že sa začínajú budovať podzemné kontajnery v Malackách, tak stojí za zváženie aj takéto stojisko pri takomto zväčšujúcom sa počte nových bytových domoch.
13. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dňa 11.4.2018 bola v rámci pravidelného monitoringu kontajnerových stojísk vykonaná kontrola lokality
ul. Angerera. Okolie kontajnerov bolo čisté. Predmetom vybudovania prístrešku na kontajnery sa stále zaoberáme.

Ing. Jana Chválová, útvar výstavby a ŽP
24. október 2021

Martin

Chýbajúce polopodzemné kontajnery pripravované na osadenie v roku 2018, podľa informácie útvaru komunikácie a vonkajších vzťahov Malacky.
Foto: NaZahori.sk, 05. marec 2018
https://www.nazahori.sk/malacky/item/523-prve-zapustene-kontajnery-v-malackach
31. október 2021

Martin

19.02.2018 - Mesto spúšťa projekt zapustených kontajnerov

Foto: http://www.ludiapremalacky.sk/clanok/mesto-spusta-projekt-zapustenych-kontajnerov/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania