Kuzmányho-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Martin

V riešení
meno
Martina Brém Knorová 19. októbra 2023

Pri plánovaní Dní sv. Martina 2023 a následných podobných akcií, prosím oddeľte hudobnú zónu od remesiel, nákupných stánkov a občerstvenia. Taktiež prosím dohliadnite, aby hlasitosť hudobných produkcií - úroveň hluku a akustického tlaku, bola v súlade s vyhláškou 549/2007 Z.z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí. Na tohtoročnom jesennom jarmoku (2023) počas hudobných produkcií bolo počuť zvuky aj vo väčších vzdialenostiach od centra diania (napr. Thurzova ul.resp. aj ďalej) a v centre diania zase nebolo počuť ani vlastné slovo. Pričom gastrozóna a hudobná zóna boli na jednom mieste.

02. november 2023

Odpoveď samosprávy

„Vážená pani Martina Brém Knorová, ďakujeme za Váš podnet, ktorým sa budeme zaoberať pri plánovaní ďalšieho ročníka Martinského jarmoku.
Našou snahou je realizovať kultúrne a hudobné podujatia pre občanov mesta Martin tak, aby mohli príjemne stráviť voľný čas v kruhu svojich známych.
Na základe Vášho podnetu a takisto aj našich skúseností sa budeme snažiť koncipovať program jarmoku tak, aby hudba podfarbovala priestor pri stánkoch s občerstvením.“

S pozdravom, Kultúrna scéna Martin

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania