Priehradná-vertikálna značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Martin

V riešení
meno
Michal 26. augusta 2019

Chcem sa opýtať na dôvod umiestnenia dopravných značiek B33 Zákaz státia na Priehradnej ulici po oboch stranách ulice. Ulica je široká a aj pri parkovaní automobilov na jednej strane ulice je dostatočný priestor pre prejazd vozidiel v oboch smeroch. Nerozumiem zákazu státia na strane ulice, kde sa nachádzajú rodinné domy, ktorý je od križovatky s Priekopskou ulicou až takmer po ZŠ Priehradná, ktorý znemožnil parkovanie majiteľov nehnuteľnustí pred vlastnými domami a takisto prichádzajúcich návštev a už vôbec obojstrannému zákazu v časti ulice od križovatky s Priekopskou ulicou cca. po koniec prvej radovky pri danom šírkovom usporiadaní komunikácie.

30. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dopravná značka bola umiestnená na základe požiadavky Výboru mestskej časti Priekopa a ODI Martin, z jarnej obhliadky dopravného značenia.

Ing. Jarmila Mráziková, ved. OKS
30. september 2019

Michal

Dobrý deň, ďakujem za Vašu odpoveď, chcel by som Vás však požiadať o odôvodnenie tohto rozhodnutia o umiestnení dopravného značenia pred predmetné rodinné domy. Na iných uliciach v mestskej časti Priekopa (aj na takých, kadiaľ premáva MHD) pri podobnom šírkovom usporiadaní pozemnej komunikácie takéto dopravné značenie umiestnené nebolo.

(podnet prosím zatiaľ nechať ako neriešený, nakoľko samospráva poskytla nedostatočné odôvodnenie)
28. november 2019

Martin

Tieto znacky robia mestu rozpočet, takzvane nasadenie papuč.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.