Krátka-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

Vyriešený
meno
Tina 24. septembra 2023

Dobrý deň,chcela by som nahlásiť chýbajúce osvetlenie- smerom od materskej školky na Krátkej ulici,až ku škole na ČSA. Chodím týmto smerom na zastávku ČSA skoro ráno (05:10). A teraz keď už je ráno tma tak tam veľmi chýba osvetlenie,aj na zastávke je nedostatočné osvetlenie- keď neprejde na ceste žiadne auto,tak je tam tma. Poprosím riešiť tento problém,kým sa niečo nestane,ďakujem.

05. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Váš podnet je opodstatnený, bol nahlásený dodávateľovi tejto služby a bude riešený v rámci opráv, ktoré prebiehajú v celom meste v týchto dňoch . Osvetlenie vypadáva v celom meste . V tomto týždni sa riešili výpadky osvetlenia na ulici ČSA, SNP, Severná a Budulov a Školská. Najbližšie sú hlásené poruchy Budovateľov a Štúra a Váš podnet Krátka- ČSA. Problémy evidujeme, postupne v rámci možnosti riešime, ale avšak bez záruk, že sa problém nebude opakovať. .
Technický stav verejného osvetlenia je dlhodobo natoľko zlý, že si vyžaduje komplexné riešenie a poslanci pred dvoma rokmi schválili zámer jeho celkovej rekonštrukcie po etapách. Je to však proces, ktorý je mimoriadne náročný finančne aj časovo. Momentálne je už hotová projektová dokumentácia na 1. časť- ulice Obrancov mieru, Budulov, Budulovská a Terasa. Druhá etapa bude riešiť staré mesto a sídlisko. Na najbližšom zastupiteľstve 11.10.2023 budú poslanci schvaľovať podmienky verejného obstarávania na tento účel. Materiál si môžete pozrieť na webovej stránke mesta: https://www.moldava.sk/e_download.php?file=data/editor/558sk_22.pdf&original=08-16-dovodova-sprava.pdf
Kto? dodávateľ- a za mesto zodpovedný Ing. Karol Gazdík- poverený energetik mesta

PhDr. Jana Kovácsová - mediálne oddelenie, Mestský úrad Moldava nad Bodvou
Zdroj: Ing. Karol Gazdík- poverený energetik mesta
25. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Podnet bol vyriešený 10.10.2023 dodávateľom služby.
Kto? Ing. Karol Gazdík- poverený energetik mesta

PhDr. Jana Kovácsová - mediálne oddelenie, Mestský úrad Moldava nad Bodvou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.