Mlynská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Námestovo

Vyriešený
meno
Zarka 05. novembra 2019

Bezohladny soluobcania. Toto auto jazdi denne a tiez parkuje na travnatom mestskom pozemku. Necele 2 at 3 metre je vyasfaltovana plocha,vhodna na parkovanie.

06. november 2019

Juraj Zoššák

Prosím občana aby sa naučil gramatiku po prvé potom nech píše, Po druhé nech ho je s prepáčením nič po tom ci ja si jazdím na svojom aute každý deň, alebo nie, Po tretie je to 7 metrov nie 2, Po štvrte ta plocha je detské ihrisko nie určené na parkovanie a naposledy ak mala doticna osoba na umysli poukázať svojim menom Zarka menom mojej dcéry tak je úbohá aspoň by mohla napísať svoje meno. Avšak ďakujem za podnet a auto preparkujem, osoba co to zverejnila nabudúce keď bude chcieť dat podned nech to nahlási vlastníkovi a nech si zoberie aj kosu a tu plochu si pokosi, alebo po technických službách príde pozbierať trávu.
27. február 2020

Hajdučík Miroslav

Ďakujeme za podnet. Mestská polícia sa zaoberá vozidlami, ktoré neoprávnene zaberajú verejné priestranstvá(VP) a parkujú na verejnej zeleni. Toto vozidlo sa už na uvedenom mieste nenachádza a kontrolnou činnosťou preverujú aj ďalšie lokality, aby verejná zeleň neslúžila na parkovanie vozidiel.

Mgr. Miroslav HAJDUČÍK
Náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.