Ždiarska-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý
meno
rado b. 14. marca 2022

Rád by som sa spýtal na tento úsek cesty na Ždiarskej ul. Nedávno bol nejaký čas rozkopaný, opravovaný, zasypaný štrkom, ktorý sa potom dostal na celú cestu, vo finále zabetónovaný (aspoň to tak vyzeralo), nie zaasfaltovaný. Teraz po pár týždňoch je to na tom istom mieste "otvorené" a ide sa to riešiť. Toto je prosím nejaký špeciálny postup, alebo o čo presne ide?
Poprosím, keď to daná firma dokončí, tak by mohla aj cestu po sebe upratať, nie ako minule, keď zostal štrk kade-tade (viď foto, i keď to už nezodpovedá stavu aký bol po tej oprave, štrk sa rozjazdil po dlhšom úseku ulice). Zdá sa mi to logické, alebo nie? Ďakujem.

15. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Stredisku mestských služieb.
Prajem pekný deň
24. marec 2022

rado b.

Cesta bola minulý týždeň spravená. Avšak ten štrk na ceste, ktorý tam bol vtedy pri prvých prácach použitý a rozjazdil sa autami, zostal na svojom miesta, teda cesta nebola uprataná. Je to takto OK?
24. marec 2022

rado b.

Nič sa nezmenilo po oprave, štrk tam zostal. Čo by som ešte chcel, veď cesta bola opravená... Asi bude jednoduchšie vziať si lopatu s metlou a upratať to...po niekom....
24. marec 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom

Lucia Lopúchová
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. október 2022

rado b.

Škoda vypisovania a evidovania tohto podnetu ako v riešení. Nič sa nezmenilo. Štrk sa postupne rozjazdil, išiel do stratena, tak čo by som chcel.... Pri ďalšej podobnej práci, oprave to bude asi podobne. "Pekne" dotiahnutá, zrealizovaná práca, či už pracovníkov SMS alebo dodávateľskej firmy. Takto by si to robili daní ľudia asi aj pre seba, postačuje asi ledabolo spravená práca... Označte podnet ako vyriešený... (aj keď vlastne nebol, lebo cesta sa zalepila, ale neupratala)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania