Ždiarska-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
rado b. 25. septembra 2023

Na Ždiarskej ul., nielen na označenom mieste pred zákrutou smerom k potravinám Jednota, ale aj na začiatku - po odbočke z Dlhej, ale tiež v menšej miere i za uvedenou zákrutou je okraj cesty, resp. obrubník chodníka zarastený burinou a to teda dosť, miestami už dosť vysoká, viď foto. Nebolo by zlé to znovu prečistiť ;-) Ďakujem.

27. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Vami zadaný podnet, ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie Stredisku mestských služieb.

Prajeme pekný deň.
18. október 2023

Odpoveď samosprávy

Daný úsek vyčistený 17.10.2023 A.Košičár
18. október 2023

rado b.

Ďakujeme. Hneď ako som prišiel z práce na našu ulicu, tak som zbadal rozdiel. Veľmi pozitívny, lebo za tých pár týždňov od nahlásenia podnetu sa vo vysokej burine na okraji chodníka zachytilo množstvo opadaných listov a nevyzeralo to pekne. Je to veru fajn, vyčistené aj naviac určité veci, napr. okolie smetných košov, i keď za nimi bola na chodníku kopa hliny (postaral som sa o dočistenie, pozametanie ;-) ).
Dovolím si len jednu poznámočku - za zákrutou smer obchod Jednota/ZŠ Fatranská, kde okraj chodníka/cesty nie je tak znečistený, nebolo čistenie zrealizované (viď 1 foto), i keď som v texte podnetu na to upozornil... tak snáď niekedy nabudúce...
02. november 2023

rado b.

Podnet je označený ako vyriešený, ale dovolím si doplniť foto - začiatkom týždňa som si všimol, že došlo aj na vyčistenie obrubníkov, okraja cesty/chodníka aj za zákrutou Ždiarskej, ako som poznamenal vyššie, že to mohlo byť tiež vyčistené. Tak fajn, díky ;-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania