Napervillská-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

V riešení
meno
rado b. 12. novembra 2022

S použitím tejto fotky chcem nahlásiť aj iný typ podnetu. Okrem zle viditeľného značenia na parkovisku by bolo potrebné ho najprv vyčistiť od lístia a pod.

15. november 2022

rado b.

Bude čo čistiť...
15. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadaný podnet ktorý bol preposlaný s požiadavkou o riešenie - Rímskokatolícka cirkev
Farnosť Nitra – Horné mesto
Samova 2
949 01 Nitra
Prajem pekný deň

S pozdravom Cok Steinemannová
31. január 2023

Jana

Vyriešené.
31. január 2023

rado b.

Dik za info. V piatok este nebolo… som zvedavy, zastavim sa pozriet 😉
02. február 2023

rado b.

Ad. 1: Rímskokatolícka cirkev bude čistiť parkovisko? Rozumiem, že je majiteľom pozemku, ale takých pozemkov sú v Nitre kvantá, na ktorých sú chodníky, cesty, parkoviská, verejné priestranstvá a ich údržbu zabezpečuje cirkev? Pri žiadnom podnete som to ešte nevidel... Ďakujem za vysvetlenie.

Ad. 2: Vôbec to nie je vyriešené, zastavil som sa tam cestou z práce. Nič sa nezmenilo, vlastne zmenilo - tie listy po 3 mesiacoch, časti jesene, zimy sa vplyvom poveternostných podmienok a jazdením áut "scvrkli", ale zostali tam, alebo sa mýlim - viď aktuálne foto,,,
03. február 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve so žiadosťou o kontaktovanie správcu parkoviska.

S pozdravom

Tím Odkaz pre starostu
[email protected]
08. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

upovedomili sme majiteľa pozemku o Vašom podnete. Niektoré pozemky, ktorých majiteľom síce nie je mesto Nitra ale je jeho správcom spravuje mesto Nitra. Pozemok vo Vašom podnete je však v správe majiteľa pozemku. Majiteľ eviduje daný problém, je s nami v kontakte a hľadá systémové riešenie daného problému, ktoré mu umožnia jeho finančné a technické podmienky.

Prajeme pekný deň.
08. február 2023

rado b.

Ďakujem za odpoveď a informácie, zaujímavé a nové, čo sa týka správy pozemkov. Som zvedavý na výsledné riešenie. Snáď sa to podarí čoskoro vyriešiť, k spokojnosti všetkých, aj obyvateľov, resp. návštevníkov mesta, ktorí na tomto parkovisku začali vo veľkom parkovať, čo je plus, roky nevyužité parkovisko sa stalo záchytným, kde ľudia zaparkujú a idú do práce (myslím).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania