Nefunkčný informačný panel na prízemí MsÚ

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Iveta M 30. októbra 2015

Minulý týždeň vo štvrtok som po dlhšej dobe zavítala na mestský úrad a vyskúšala som len tak zo zvedavosti informačný panel, ktorý sa nachádza rovno na prízemí. Tento panel bol absolútne nefunkčný, nič sa nedalo zobraziť, ani nikam prekliknúť. Proste bol absolútne nefunkčný, dokonca ukazoval aj zlý dátum a čas. Nechápem na čo ho tam mesto dalo, keď je absolútne nefunkčný a nedajú sa získať žiadne informácie? Dokonca ani úradné hodiny mesta. Podľa mňa ide o absolútnu zbytočnosť, ktorá aspoň kebyže funguje. Chcem sa preto spýtať aký ma vôbec tento panel zmysel a na čo ho tam samospráva dala? Natočila som si aj video na mobil, že je tento panel nefunkčný. V prípade, ak nedôjde k náprave, tak tu zverejním aj video.
Ďakujem.

Iveta

30. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobry den, pokial ide o prezentaciu informacnych zariadeni v priestoroch Mestskeho uradu v Nitre, uvedene bolo vylucne iba ukazkou moznych novych zariadeni, ktore mesta a obce mozu umiestnovat na svojich uzemiach za ucelom poskytovania informacii.
Tieto zariadenia neboli funkcne, nakolko ich mesto nenapojilo na zdroj svojich informacii, na com ani mesto nemalo zaujem.
Pokial Vam boli s uvedenym sposobene komplikacie, co nepredpokladame, tak sa dodatocne ospravedlnujeme.


Mestsky urad v Nitre
22. november 2015

Jašterka

Načo sa to potom volá INFO BOX, keď od začiatku neboli funkčné? Nechápem. To je rovnaké, akoby v predajni predávali mobily, ale nefunkčné. Však aký to má zmysel?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania