Kmeťova ul. - zlé dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Nitra, moje mesto (Fb) 18. februára 2016

Dobrý deň,
chceme nahlásiť zlé dopravné značenie na križovatke ulíc Kmeťova - Jedlíkova. Vozidlá idúce po Kmeťovej ulici od gymnázia by podľa neho mali dávať prednosť v jazde avšak nevedno komu. Na druhej strane vozidlá idúce od Jedlíkovej ulice by mali použiť pravidlo pravej ruky a teda vodiči môžu nadobudnúť dojem, že majú prednosť pred vodičmi idúcimi od gymnázia. Môže dôjsť ku kolíziám.
Navrhujeme posunúť značenie Daj prednosť v jazde približne o 5m nižšie a umiestniť ho spoločne na jeden stĺp spolu s už existujúcim zvislým dopravným značením označujúcim Koniec obytnej zóny.
Okrem iného by sa tak zjednodušila i zimná údržba chodníkov.
Ďakujeme

19. február 2016

Odpoveď samosprávy

Jedná sa otočené dopravné značenie. Jeho umiestnenie je správne, len niekto ho potočil. O opravu dopravného značenia požiadame správcu miestnych komunikácii.
Vhodnejší spôsob oznamovania týchto závad je priamo kontaktovať správcu miestnych komunikácii na email [email protected] a správca bude ihneď informovaný o závade, prípadne nahlásiť závadu na mestskú políciu - 159, ktorá zabezpečí nahlásenie závady správcovi.


Ján Pánský, referent pre dopravu, útvar hl. architekta
19. február 2016

Nitra, moje mesto (Fb)

Kvôli preddídeniu do budúcna rovnakej situácii, kedy by mohla byť dopravná značka opäť otočená, navrhujeme vyššie uvedené riešenie. Ďakujeme
25. február 2016

Nitra, moje mesto (Fb)

Dopravná značka bola opravená. Podnet je vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania