Stavebny hluk v nedeľu -Tabaň

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý
meno
Fumy 28. augusta 2018

Stavebný ruch na stavenisku Tabáň v nedeľu! Zbijacky a podobne by aspon jeden den v tyzdni mohli dat moznost oddychnut si obyvatelom okolitych bytovych domov. V byte je hluk i napriek uzatvorenym oknam, a hluk ak neprekracuje povolené hladiny (dam si námahu zmerat hladinu a zaslem vysledky na UVZSR) tak vyrazne obmedzuje moznosti na regeneraciu organizmu cez víkend.

08. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestský úrad informoval stavebníka a vyzval ho na obmedzenie hlučnosti a prašnosti staveniska jednak v nedeľu, jednak počas pracovných dní medzi 12.00-13.00 hod. z dôvodov kľudového režimu materskej školy v susedstve.

MsÚ v Nitre
12. október 2018

Fumy

Dobrý deň,
zaznamenal som obmedzenie v čaše medzi 12:00 a 13:00, avšak v nedeľu sa na stavenisku pracuje stále od skorých ranných hodín. Úroveň hluku je obťažujúca a prekračuje povolené normy. Hlučnosť je obzvlášť zosilnená v bytoch na vyšších poschodiach, čomu napomáha aj odraz z budov v okolí. Žiadam o riešenie tejto situácie aspoň počas nedele a sviatkov, inak dám tento podnet na prešetrenie dopadu environmentálneho hluku Hygiene životného prostredia.
21. november 2018

Fumy

Prace Tabáň

Na stavenisku Taban sa pracuje od 06:00 a dnes, 20.11.2018, este aj o 21:23!!!
Neviem ako si investor zaviazal mestské zastupiteľstvo,ale ziju tu občania, ktori potrebuju byt rano fit,aby dokazali podat vykon a zarobit si na hypoteku, ako aj dochodcovia, ktori si zasluzia klud, nehovoriac o rodiny s malými detmi. Žiadam o okamžité riešenie!
17. november 2020

Jana

Tabáň je už dostavaný, podnet môžete uzatvoriť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania