Spojovacia-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý
meno
Peter 28. februára 2019

Ziadal som tento podnet vyriesit nie citovat zakon. Kazdy den tam parkuju auta a dalej nicia travnik. Ako moze byt tento problem oznaceny za vyrieseny? Absolutne zbytocna aplikacia pre Nitru a jej samospravu.

Opakovane ziadam o odstranenie nelegalnych parkovacich miest, vratenie do povodneho stavu - hlina, nasadit zelen a ohradit.

V pripade dalsej ignoracie budem MEDIALIZOVAT celu komunikaciu s MsU.

28. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Tento podnet je riešený MP.
S pozdravom

OKČ-ŽP
30. júl 2019

Peter Selsky

Čo má MsP s tým, že si tu obyvatelia urobili svojvolne parkovisko???
11. november 2019

Michal Hano

Ani tento podnet nie je riešený. V celom priestore nie je žiadne oficiálne parkovanie, je to všetko zeleň, ktorá bola zničená a boli svojvoľne vytvorené parkovacie miesta.

Môžete to riešiť?
20. november 2019

Peter Selsky

Moj podnet bol uplne odignorovany! Denne tam parkuju auta, nicia travnik! Halooooo.
02. december 2019

Peter Selsky

Aj naďalej sa tu parkuje a ničí to čo zostalo z trávnika.

Kedy sa to bude riešiť??
03. september 2021

Anton B.

Pozdravujem, chcel by som sa spýtať, ako je možné, že obyvatelia roky ničia zeleň pri bytovke? Na fotke som vyznačil plochy, ktoré mali kedysi trávnik. Potom ich zničili ľudia autami. Teraz už je aj plocha vpravo zničená a zasypaná štrkom. To si tu svojvoľne môžu ľudia voziť štrk a bez povolenia? Čo na to mesto? polícia? Jedná sa o poškodenie zelene.

Ak je toto povolené, idem do toho aj ja. Roky riešime parkovanie pri bytovke, nevieme sa domôcť so susedmi parkovacích miest vo vnútrobloku. Že sme si my tiež "nevyrobili" parkovanie?! A TOP sú ŠPZ, ktoré si ľudia pribili na bytovky. To je asi vtip.

Dávam teda podnet cez odkazprestarostu, aby sa plochy na fotke dali do pôvodného stavu a obnovili sa trávnaté plochy. Ďakujem aj za všetkých slušných ľudí.
05. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

poprosím Vás o pridanie Vášho komentára k podnetu https://www.odkazprestarostu.sk/nitra/podnety/62661/spojovacia-parkovanie-problemove keďže sa tento podnet rieši tam a tento bol z dôvodu duplicity uzavretý.

Ďakujem.

S pozdravom

Lucia Lopúchová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania