Mudroňova-stavby a budovy-zlý stav budovy

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý

Na Hollého popadané sklo na chodníku - velmi nebezpečné...

06. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Sklo je už pozametané

S pozdravom

OKČ-ŽP Stredisko mestských služieb
06. marec 2019

Martin Horváth

Dobrý deň. Prepáčte, ale táto odpoveď ma neuspokojila. Čo bude s tou nebezpečnou budovou vo vlastníctve mesta? To ste tiež odstránili? Lebo z odpovede to nie je jasné. Alebo radšej počkáte, kým spadne ďalšie sklo, tentoraz možno na niekoho a znovu len odpracete to sklo? Možno to treba riešiť aj s iným oddelením. Prosím o systematickejšie riešenie. Som si vedomý, že to nebude zo dňa na deň, ale aspoň posuňte tú info kompetentným a nech sa vyjadria. Ďakujem.
06. marec 2019

Peter

Toto je vyrieseny podnet???
07. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Vaša požiadavka bola na odstránenie skla, čo bolo aj vykonané.
Čo sa týka budovy mesto Nitra malo podpísanú zmluvu s fa LL Real invest s.r.o., konateľ je p. Laboš, kde predmetom zámeny zo strany mesta Nitry bola budova na Hollého ul.-DOS. Zmluva bola daná na zavkladovanie do KN, ale p. Laboš odstúpil od zámennej zmluvy a odvtedy sa mesto s fa LL Real Invest súdi. Máme zato, že keďže p.Laboš fyzicky a protokolárne prevzal túto budovu, tak za ňu aj znáša zodpovednosť.
S pozdravom


OKČ-ŽP
08. marec 2019

A.

Jedna sa o typicku alibisticku odpoved v zmysle. Vobec ste nenapisali, ci ho mesto opätovne ako domneleho vlastnika kontaktovalo a ak ano, kedy naposledy, ci ho mesto vyzvalo na to aby budovu zabezpecil, ci mesto na dalsie sudne pojednavanie, ci bolo vobec v prvej instancii rozhodnute, ake pravne kroky podniklo mesto atd.
08. február 2021

Jana

Aktualizácia: mesto osadilo okolo budovy plot.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania