Miesto činu: Okresný úrad

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 03. marca 2014

Dobrý deň,
chcela som sa iba spýtať, prečo každodenne príslušníci Mestskej polície rozkladajú zábrany s páskou "Mestská polícia" proti parkovaniu pred Okresným úradom, keď je tam jednoznačne dopravnými značkami určený zákaz zastavenia. Pred touto budovou to pôsobí nanajvýš neesteticky, navodzuje to dojem "miesta činu" a hlavne je to úplne zbytočné.
Ďakujem za odpoveď.

03. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Uvedené je potrebné riešiť z dovodu, že množstvo vodičov nerešpektuje ani dopravné značenie, ktoré v uvedenom priestore zakazuje parkovanie. Je síce pravda, že takto parkujúcich vodičov može mestská polícia pokutovať za porušenie dopravného značenia, ale treba vnímať to, že samotným odstavovaním vozidiel sa poškodzuje dlažba námestia, čo ani sankcionovaní vodičov nevyrieši. Takýmto sposobom je aspoň zabránenie nie len porušovaniu zákazu parkovania, ale aj poškodeniu dlažby námestia.

Mestský úrad v Nitre
04. marec 2014

Anton

Čo tak tam dať stĺpiky alebo kvetináče ako na druhej strane cesty (vidieť aj na foto) chytráci ???
Okrem toho, pásku si tam dávať môžete ale ak vojdem na to námestie z druhej strany a zaparkujem tam, mestská polícia je zase nahratá =)
05. marec 2014

Anonymný užívateľ

V pondelok bol podnet uverejnený a na druhý deň tam už namiesto pásky stáli kvetináče. Ďakujeme! Za rýchle vybavenie a pánovi Antonovi za dobrý nápad ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania