Nábrežie mládeže-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
Jana 20. októbra 2019

Dobrý deň, prosím o osadenie koša medzi tieto dve lavičky. Nachádzajú sa v blízkosti ihriska s farebnými figúrkami, kde mimochodom tiež nie je žiadny smetný kôš.

20. október 2019

Ján

Dobrý deň,
rešpektujem Vašu požiadavku, len rád by som upozornil, že nie je povinnosť, aby pri každej lavičke v meste bol aj smetný kôš. Koniec koncov, ľudia nechcú v lete pri sedení na lavičke dýchať smrad smetí. Obďaleč smetné nádoby umiestnené sú.
Ak sa samospráva rozhodne smetnú nádobu osadiť, rád by som upozornil, že sa jedná o rozdelenú cestičku pre chodcov a cyklistov a podľa normy musí byť krajná hrana každej pevnej prekážky vzdialená min.0,5m od obrubníka cyklotrasy.
Ďakujem
21. október 2019

Jana

Dobrý deň,

toto rozhodnutie prosím prenechajte na mesto. Koše sú dostatočne hlboké a pokiaľ sa pravidelne vysýpajú, tak nič nesmrdí. Radšej sa budeme pozerať na odhodené odpadky pri lavičke? A pokiaľ ide chodec od lavičiek smerom k parku, nenájde jediný smetný kôš. Teší ma, že mesto reaguje na požiadavky dávať k lavičkám koše a na druhej strane cyklotrasy to aj realizuje.
21. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

podnet je zaradený do plánu údržby mestského mobiliáru.

S pozdravom

OKČ-ŽP stredisko mestských služieb
27. október 2019

Jana

Ďakujem za vyriešenie podnetu. Mohli ste kôš umiestniť o pár metrov bližšie k lavičkám nie až za lampu, ale keď ináč nedáte, tak to môže byť aj tak.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania