Jesenského-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Vyriešený
meno
rado b. 26. augusta 2020

Nitrianska klasika - (aj) frekventované cesty, chodníky/cyklochodníky zarastené burinou, náletmi. Stačí sa len poprechádzať, prejsť na bicykli a natrafíte na mnoho takýchto miest. Napr. včera som išiel po cyklotrase po obvode parku a natrafil na peknú "džunglu". Je to veľmi frekventované, navštevované miesto, asi aj návštevníkmi mesta, ktorí si robia obraz o meste aj podľa takýchto vecí, nie?
Kedy mesto pristúpi aktívnejšiemu k tomuto problému a nájde systém ako to riešiť aj bez podnetov posielanými aktívnymi občanmi???

26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za vami zadany podnet ktorý bol preposlaný Odboru Životného prostredia -starostlivosť o trávnatú časť pozemku mesta a stredisko mestských služieb má na starosti cesty a chodníky- zeleň ktorá sa nachádza na spevnenej ploche.
Prajem pekný deň

S pozdravom za MsU Cok Steinemannová.
09. september 2020

rado b.

Vcera som tadial isiel a zatial nic. OK, ale okrem popisaneho problemu by bolo fajn, keby bola aj pokosena plocha vedla chodnika/cyklochodnika ako sa schadza z mostika od Zobora doprava do parku - k rieke, vid prilozeny obrazok a zakruzkovana plocha. Preco sa to nekosi, ked z druhej strany chodnika/cyklochodnika je travnik pokoseny? Nikoho to nenapadne, ze aj toto pokosime?
07. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Uvedený úsek bol 24.9.2020 vyčistený strediskom mestských služieb.
A. Košičiar.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania