Poškodená cesta v Zúgove

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Mária Nemravová 20. decembra 2016

V roku 2014 nám dali na túto časť cesty asfaltový koberec. Počas výstavby MVE tu nosili ťažké nákladné autá materiál a nový asfalt takto popraskal. Aj celá prístupová cesta od Šurianskej po vodopády je veľmi popraskaná. Kde boli diery zaasfaltovali, ale čo bude s prasklinami ? Ako bude po zime cesta vyzerať si vieme predstaviť. V Stavebnom povolení sa píše, že cesta bude zrekonštruovaná.. Čo to znamená ?? A skontroluje niekto dodržanie tohto bodu ?

04. január 2017

Mária Nemravová

Čo to znamená neriešený.. Čo bude s dvojročnou cestou, ktorá sa vďaka ťažkým mechanizmom počas výstavby MVE poškodila ? Načo je potom táto stránka, keď je prípad " neriešený " a čo ďalej s tou cestou ?
05. január 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status "neriešený" je automaticky pridelený podnetom, pri ktorých samospráva do 14 dní nevložila odpoveď. Podnet sme dnes samospráve opätovne zaslali s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
18. január 2017

Martin Vyžinkár

Pani Mária, prevádzkovateľ tejto stránky je vždy len sprostredkovateľ medzi pýtajúcim sa a adresátom, preto nemá priamy vplyv na ochotu samosprávy (alebo iného adresáta problému) podnet riešiť. "Problém neriešený" znamená nezáujem alebo neochotu zo strany adresáta.
01. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Dňa 15.12.2016 prebehlo kolaudačné konanie „Prístupovej komunikácie - Malej vodnej elektrárne na rieke Nitre“, v rámci neho sa zrealizovala kontrola povrchu účelovej komunikácie po ktorej bola predmetná stavba zásobovaná, pri ktorej bolo zistené, že investor dal opraviť výtlky a výmole, ktoré boli zaplnené asfaltovou zmesou, avšak oprava bola nedostatočná, z toho dôvodu Mesto- Mestský úrad Nové Zámky, odbor komunálnych služieb vyzval investora na nápravu a súhlas s kolaudáciou podmienil odstránením nedostatkov na prístupovej komunikácii.

S pozdravom,
Ing. Iveta Kmeťová
Odbor komunálnych služieb
Mestský úrad Nové Zámky
10. október 2018

Peter Podbehlý

Dnes je 10.10.2018. Fotografie odfotené 4.10.2018. Píšem sem na podnet viacerých občanov. Prosím Vás, a čím sa odstraňovali tie "nedostatky na prístupovej komunikácii" štrkom či pieskom? Sú necelé 2 roky po kolaudácii, nedá sa s tým naozaj už nič robiť? V rámci záruk, penálov, sankcií? Cesta je ešte v oveľa horšom stave,ale viac foto sa sem nedá pridať. Bolo by treba čo najskoršiu osobnú obhliadku. Pokiaľ sa to do zimy riadne neodstráni vplyvom mrazu výtlky ešte porastú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania