Urgentná prosba

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Michal Zahoran 02. mája 2018

Dobrý den. Pred nasim panelákom prebieha rozšírenie parkoviska. Domovník nas nechal podpísať súhlas so slubom, že stromy ostanú zachované. Prace uz zacali, aj led sme nedostali žiadne návrhy ani alternatívy. Prisli stroje a odkryli korene stromov. Domovník teraz usiluje o vypilenie stromov. Nechal podpisovať petíciu, v ktorej však nebola možnosť "NESUHLASIM" s vypilenim. Prace zacali aj bez súhlasu spoločenstva vlastníkov bytov. Tie stromy su jedine, ktoré v horúce dni tienia slnku. Bez nich bude slnko cely den žhaviť panelák a v lete jednoducho nevydržíme. Prosím o zastavenie prac a vyriešenie situácie so zachovanim stromov. Ďakujem.

02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.Na základe vyjadrenia pracovníka odboru komunálnych služieb sa v tejto lokalite nebude konať žiaden výrub stromov.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
02. máj 2018

Peter

Michal, toto by ste mali asi hlásiť rovno na inšpekciu životného prostredia, jedná sa o poškodenie koreňov stromov a strom sa môže časom zrútiť.
03. máj 2018

Michal Zahoran

To je možno dobrý nápad..
13. júl 2018

Peter Toth

Treba písať pravdivé informácie ,aké boli dohodnuté na bytovej schôdzi a nezavádzať občanov.
Zástupca vlastníkov bytov.Tóth
26. september 2018

Michal Zahoran

Ja nie som klamár, ako to prezentuješ a nikoho nezavádzam. Môžeš preto vysvetliť, čo z toho, čo som písal, nie je pravda?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania